Vitaliteit voor bedrijven

De gezondheid van uw medewerkers blijvend verbeteren en ziekteverzuim terugdringen? Wij bieden vitaliteitsscans en trainingen op maat voor ieder bedrijf. Inmiddels heeft ZON voor jou ruime ervaring in de transportsector, retail, ict en zakelijke dienstverlening.

Speciaal voor bedrijven geven we bij ZON voor jou vitaliteitstrainingen op maat. Voor grote trajecten werken wij hierin samen met partners. Ieders eigen specialisme maakt dat de opdrachtgevers ons samen gemiddeld met een 8,6 beoordelen.

Een mogelijke invulling is de inzet van geavanceerde meetapparatuur. Met deze apparatuur worden meer dan 200 parameters gemeten die samen een uitkomst geven over de algehele vitaliteit van de medewerker.

Karin van Dreumel is deskundig in het werken met deze geavanceerde meetapparatuur. Uniek in het Nederlandse bedrijfsleven. Weinig vitaliteitorganisaties werken met de inzet van deze uitgebreide bodyscan en hebben ook de brede kennis om deze op de verschillende parameters uit te kunnen lezen.

De meetapparatuur is een functioneel systeem van fitnessdiagnostiek dat het gepatenteerde algoritme voor automatische cross-data-analyse omvat dat wordt vastgelegd met behulp van 4 wetenschappelijke technologieën:

  • Beoordeling van de lichaamssamenstelling met meerdere frequenties
  • Beoordeling van galvanische huidrespons
  • Ritmogram (analyse van R-R-intervallen)
  • Digitale pulsgolfanalyse

Meten is weten, de inzet van de bodyscan ondersteunt de resultaten van een training.

Aan de hand van deze scan wordt een rapportage gemaakt die de basis vormt voor de trainingen, waardoor iedere training, voor ieder bedrijf, uniek is. Hebben de medewerkers bijvoorbeeld een training nodig die zich focust op het belang van meer bewegen en minderen met alcohol en ongezonde voeding? Of zijn ze over het algemeen vitaal, maar is stress reductie erg belangrijk bij dit bedrijf?

We komen bij u op het bedrijf om eendaagse of driedaagse trainingen te geven op de onderwerpen die bij de medewerkers het meest zullen bijdragen aan het verbeteren van hun gezondheid.

Er kunnen online trainingen en webinars over bepaalde onderwerpen toegevoegd worden aan de hand van de training en er is een mogelijkheid om persoonlijke coaching voor medewerkers te krijgen op bijvoorbeeld het gebied van afvallen, gezonder eten, of het verbeteren van de hormonale balans.

Menu