Bevallen

Je weet vast hoe belangrijk het is om fit te blijven tijdens je zwangerschap. Je bent je bewust van hoe goed het is voor je baby en voor jou. Je ziet normale, zware workouts niet (meer) zitten, maar wilt ook geen zweverig pufclubje. Jij wil juist lekker door blijven bewegen, samen met andere zwangere vrouwen net als jij.

Dit kan op verschillende locaties in Doetinchem, onder begeleiding van een  ervaren trainster die je uitdaagt om zo fit mogelijk te blijven binnen jouw grenzen. Tijdens onze trainingen geven we je tips en alternatieve oefeningen die op dat moment passen bij jouw lichamelijke gesteldheid. We letten goed op hoe jij de oefeningen uitvoert, rekening houdend met het bekken, zodat klachten verminderen en jij sterker wordt.

Locaties

Trainers

De lessen bieden wij zowel binnen als buiten aan. Binnen vinden de lessen plaats in de eigen locatie van ZON voor jou, in het Gezondheidscentrum de Zuwe en buiten in het naast gelegen park en op Natuurpark de Greephorst. In de agenda worden de verschillende locaties per les genoemd.

Maak kennis met onze trainsters. We zijn allemaal moeder en gekwalificeerd sportinstructrice. We kennen de verschillende levensfases van de vrouw omdat we deze zelf hebben ervaren. In onze lessen staat veilig bewegen, goede begeleiding met persoonlijke aandacht voor jou voorop.

GRATIS PROEFLES

Klaar om ook te beginnen? Meld je vandaag nog aan!