Bevallen

Je begrijpt ongetwijfeld hoe essentieel het is om tijdens je zwangerschap in vorm te blijven. Hoe fit jij bent tijdens je zwangerschap is van grote invloed op de periode na je bevalling. Hoewel zware, reguliere workouts misschien nog niet haalbaar zijn, ben je niet op zoek naar zweverige bijeenkomsten. Wat jij wilt, is weer actief en fit worden.

Dit is mogelijk bij ons, in Doetinchem, met de deskundige begeleiding van een ervaren trainster die je aanmoedigt om zo fit mogelijk te blijven binnen je eigen mogelijkheden. Tijdens onze trainingssessies voorzien we je van handige tips en alternatieve oefeningen die geschikt zijn voor jouw huidige fysieke gesteldheid. We besteden nauwgezet aandacht aan de juiste uitvoering van de oefeningen, met speciale aandacht voor het bekken, om klachten te voorkomen en je kracht te laten toenemen.

Locaties

Trainers

De lessen bieden wij zowel binnen als buiten aan. Binnen vinden de lessen plaats in de eigen locatie van ZON voor jou, in het Gezondheidscentrum de Zuwe en buiten in het naast gelegen park en op Natuurpark de Greephorst. In de agenda worden de verschillende locaties per les genoemd.

Maak kennis met onze trainsters. We zijn allemaal moeder en gekwalificeerd sportinstructrice. We begrijpen de verschillende levensfases van vrouwen omdat we deze zelf hebben ervaren. In onze lessen staat veilig bewegen met persoonlijke begeleiding en aandacht voor jou centraal.

GRATIS PROEFLES

Klaar om ook te beginnen? Meld je vandaag nog aan!