Samen sporten met je baby, oppas niet nodig

Buggy Bootcamp

Direct na de bevalling kan het vaak lastig zijn om tijd te vinden om te sporten. Daarom hebben we met mooi weer onze buggy bootcamp, een speciaal uurtje voor jullie samen. Tijdens deze workout kun je jouw kleintje meenemen en met mooi weer gaan we naar buiten, waarbij de kinderwagen een integraal onderdeel van je workout is. In deze training doen we voornamelijk oefeningen die de spieren versterken en de hartslag verhogen voor het gehele lichaam.

Moeder Baby les

In deze workout zetten we voornamelijk onze eigen lichaamskracht in en ligt de focus op de buik en rug spieren. Jij volgt een volwaardige training en je baby of kindje is er gewoon bij.  En wist je, trainen met een baby is voor jullie allebei super gezond. Het ondersteunt namelijk de motorische en emotionele ontwikkeling. Een leuke en gezellig uurtje voor jullie samen.

Voordelen samen sporten

  1. Geen oppas nodig
  2. Perfect te combineren met de andere lessen
  3. Geeft plezier
  4. Brengt ontspanning
  5. Versterkt jullie verbinding
  6. Goed voor de ontwikkeling van jouw baby
  7. Juist in je verlofperiode heb je meer tijd om samen te gaan sporten
  8. Je ontmoet andere moeders
  9. Je traint en versterkt je lichaam
  10. Sporten met je baby; gezond en gezellig !

Locaties

De lessen bieden wij zowel binnen als buiten aan. Binnen vinden de lessen plaats op de eigen locatie van ZON voor jou, in het Gezondheidscentrum de Zuwe en buiten in het naast gelegen park en op Natuurpark de Greephorst. In de agenda worden de verschillende locaties per les genoemd.

Trainer

Karin

Trainer

Karin

Trainer

Karin

Trainer