Postpartum herstel door een retreat

Herstel Retreat postpartum

In 2024 beginnen we met de retreats. Deze zijn nu nog vollop in ontwikkeling. Houd dus onze website en socials in de gaten voor meer informatie.

Mini Retreat

In 2024  beginnen we met de retreats. Deze zijn nu nog vollop in ontwikkeling. Houd dus onze website en socials in de gaten voor meer informatie.

Waarom jij een retreat waard bent

In 2024 starten wij met de retreates. Wij zijn een groot voorstander van retraites omdat wij geloven dat ontspanning en rust net zo belangrijk is als inspanning en bewegen. Een retreate bij ZON voor jou is een unieke gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte in deze hectische en veeleisende wereld en echt de tijd te nemen voor jezelf. We gaan ons tijdens deze uren volledig richten op jouw fysieke, mentale en spirituele gezondheid, wat een diepgaande impact kan hebben op je algemene welzijn. Belangrijk te zeggen is dat het niet ‘zweverig’ is, we blijven Achterhoekers waarin we je benaderen op een eigen en nuchtere manier.

Thema’s die aan bod komen tijdens onze vrouwenretraites zijn; belasting en ontspanning, op- en ontladen, innerlijke groei, rust en ervaren. De keuze voor een retraite is een levenslange investering in jezelf waar je jouw hele leven je voordeel uit kunt halen. Houd onze website en socials in de gaten voor meer informatie over data en tijden.

Locaties

De lessen bieden wij zowel binnen als buiten aan. Binnen vinden de lessen plaats op de eigen locatie van ZON voor jou, in het Gezondheidscentrum de Zuwe en buiten in het naast gelegen park en op Natuurpark de Greephorst. In de agenda worden de verschillende locaties per les genoemd.

Een retreat omdat jij het waard bent