Workout na de zwangerschap

Veilig Back in shape met onze workouts

Workout na de zwangerschap

Onze postnatale workouts zijn speciaal ontworpen om je te helpen herstellen na de bevalling door gericht te werken aan het opbouwen van je conditie en spierkracht. We maken gebruik van diverse trainingsmiddelen om je lichaam sterker en veerkrachtiger te maken. Wat ons onderscheidt, is onze zorgvuldige aandacht voor de specifieke behoeften van moeders na de bevalling. We begrijpen de complexiteit van zaken zoals bekkenbodemgezondheid, bekkenpijn, de core-spieren, eventuele disbalans in het lichaam, en de invloed van borstvoeding op je fysieke gesteldheid. Als je zes weken na de bevalling klaar bent om te beginnen, ben je van harte welkom.

XCO workout

Voor moeder die net een bevalling hebben doorgemaakt, is het cruciaal om hun bindweefsel op een veilige en effectieve manier te laten herstellen. Met onze XCO training bieden we ondersteuning voor dit natuurlijke herstelproces. Het is een unieke methode waarbij de spieren worden getraind met behulp van een buis gevuld met bewegend grit. Deze innovatieve benadering zorgt ervoor dat je spieren voortdurend in beweging zijn, het vermindert risico’s op blessures en het versterkt belangrijke spiergroepen in je rug, armen en romp. Na een periode van 12 weken na de bevalling ben je van harte welkom om met deze les te starten.

Aero Mix Workout

Deze workout is een unieke mix van aerobics, steps, XCO training en het trainen van je buik-bil- en beenspieren. Het is een afwisselende training die je helpt jouw conditie, lenigheid, kracht te bevorderen. Vanwege de intensiteit raden we je aan om niet direct na de bevalling te starten.

Geef je lichaam voldoende tijd om te herstellen en om geleidelijk aan weer in vorm te komen. We adviseren om na ongeveer zes maanden na de bevalling de Aeromix Workout aan je trainingsroutine toe te voegen.

Voordelen onze workouts

 1. Met slecht weer trainen we binnen
 2. Locatie is centraal en goed te bereiken
 3. Samen gaan we je spierkracht opbouwen
 4. De manier om weer back in shape te komen
 5. Herstellen en opbouwen balans
 6. Workouts verhogen je weerstand
 7. Trainen heeft een invloed op je mentale weerbaarheid
 8. Je kan samen veilig je core weer gaan trainen
 9. Workouts verhogen van je energie niveau
 10. Je ontmoet andere moeders
 11. Het verbeterd de doorbloeding
 12. Het verlaagd de rusthartslag
 13. Het verbeterd de ademhaling
 14. Het bevorderd het herstel postpartum
 15. Op de juiste manier trainen voorkomt bekkenklachten en verzakking
 16. Onze workouts zijn stress verlagend
 17. We blijven trainen op armen en benen om goed te kunnen tillen

… wetenschappelijk is aangetoond dat er wel 30 voordelen m=zijn voor de moeder.

Locaties

De lessen bieden wij zowel binnen als buiten aan. Binnen vinden de lessen plaats op de eigen locatie van ZON voor jou, in het Gezondheidscentrum de Zuwe en buiten in het naast gelegen park en op Natuurpark de Greephorst. In de agenda worden de verschillende locaties per les genoemd.

Trainers

Ellen

Trainer

Nicole

Trainer

Karin

Trainer