Zwangerschapsbootcamp Doetinchem

Bootcampen als je zwanger bent? Ja! Het is juist belangrijk om fit te blijven tijdens je zwangerschap. Je ziet normale, zware workouts niet (meer) zitten, maar wil wel lekker bewegen? Bij ZON voor jou geven wij unieke bootcamps in de omgeving Doetinchem. Zo is er altijd een plek dichtbij! Onze bootcamps zijn een mooi alternatief voor bijvoorbeeld Cross Fit, omdat je bij bootcamp vooral gebruikmaakt van je lichaamsgewicht en bij CrossFit ook veel gewichten worden gebruikt en de intensiteit wellicht te hoog ligt.

Een ander groot voordeel is dat bootcamp buiten plaatsvindt, wat weer bijdraagt aan een positieve mindset – in een gezonde, natuurlijke omgeving. Samen met andere zwangere vrouwen ga je aan de slag onder begeleiding van onze professionals. Hierbij is altijd oog voor jou, jouw kunnen en natuurlijk op jouw zwangerschap. Hoe voel je je? Ervaar je klachten of niet? Op deze manier heb je altijd dé optimale workout.

Zwangerschapsbootcamp

Bewegen tijdens je zwangerschap: zeker doen! Sportte jij voor je zwangerschap ook al? Dan kan je deze sport (tot een bepaalde hoogte) zeker blijven beoefenen. Wat wel belangrijk is, is dat je niet opeens een zware, intensieve sport gaat doen, terwijl je voor je zwangerschap dit nooit deed. Het kan namelijk te zwaar zijn voor je lichaam en bovendien weet je niet hoe je hierop reageert. Maar hou je energielevel zeker hoog en zoek naar iets dat écht bij je past.

Voordelen van blijven bewegen tijdens zwangerschap

Er komen veel voordelen kijken bij het blijven bewegen en sporten tijdens de zwangerschap. Vrouwen die blijven bewegen tijdens de zwangerschap hebben bijvoorbeeld minder last van zwangerschapskwalen. Je zorgt voor een gezond lichaam en het verbetert je nachtrust. Bovendien zul je makkelijker blijven bewegen – ook als je buik straks groter wordt. En, wat dacht je van na de bevalling? Het versnelt jouw herstel zeker!

“Voor mijn eerste zwangerschap deed ik aan crossfit, ik keek niet echt uit naar een tuttige zwangerschapsgym moet ik eerlijk zeggen. Toen werd ik door de verloskundige gewezen op de lessen van Karin. Ik moet eerlijk zeggen, ondanks mijn sportachtergrond moet ik flink aan de bak. Maar het mooie is, als het er een avond niet in zit en ik doe het liever rustig aan of wil bijkletsen met de rest is het ook goed. De lessen zijn super afwisselend en leuk.” Linde Janssen

Zwanger bootcamp

Bij ons, ZON voor jou, kun je in omgeving Doetinchem heerlijk sporten. Dit doen we met ontzettend veel enthousiasme, ruime ervaring én passie voor een gezonde en fijne zwangerschap. Dat is waar het ons om gaat: jij die goed in je vel zit en zich fit en gezond voelt. ZON voor jou is er speciaal voor jou. Waarom zijn onze bootcamps voor zwangeren bij ZON voor jou uniek? Wij vertellen het je graag!

Verschillende locaties

We vinden het belangrijk om diverse locaties in Doetinchem aan te bieden, zodat er voor iedereen een geschikte locatie bij zit.

Mooie natuur

De bootcamps worden gegeven in de mooie natuur van Doetinchem. Wat is nou fijner dan je dag goed beginnen (of eindigen) in de buitenlucht?!

Altijd een geschikt sportmoment voor jou

We geven onze bootcamps doordeweeks op drie avonden en één dag in het weekend. Zo is er elke week wel een moment dat jij heerlijk kunt komen sporten. En, is jouw kleintje straks geboren en heb je geen oppas? Dan is je kleintje altijd welkom, gezellig in de kinderwagen erbij.

Opbouw kracht

Na je bevalling zul je ervaren dat je buikspieren “weg” zijn: je hebt weinig kracht, je buik is slapper en misschien vraag je jezelf af: komt dit ooit wel goed? Wij kunnen je vertellen: zeker! Tijdens onze kracht workouts gaan we aan de slag met het opbouwen van je spieren, onder andere je buikspieren. Onze workouts zijn altijd op maat en de zorg voor jouw lichaam staat voorop. Ervaar je veel bekkenklachten? Dan zijn de oefeningen voor bekken perfect. Hiermee krijg je meer kracht en zul je snel ervaren dat je lichaam (weer) sterker wordt. Kortom: een echte ‘maxi cosi’ training! 😉

ZON voor jou: bootcamp tijdens zwangerschap

Wist je dat… je kunt door blijven sporten tot week 40? Wel is daarbij belangrijk om altijd aandacht te blijven houden voor je lichaam en je kunnen. Bij ZON voor jou werken we vanuit onze persoonlijke aandacht voor jou en vinden we het belangrijk om op de juiste manier de workouts uit te voeren. Onder de begeleiding van een trainster die je uitdaagt om zo fit mogelijk te blijven binnen de grenzen van wat je lichaam aan kan!

Gratis proefles zwangerschapsbootcamp?

Ben je benieuwd naar onze lessen en of het iets is voor jou? Vraag dan een gratis proefles zwangerschapsbootcamp aan. Zo ervaar je vrijblijvend of het past bij jou! En wil je liever gaan voor meer ontspanning en rust? Wellicht is zwangerschapsyoga dan iets voor jou.