Fit zwanger zijn

Tijdens je zwangerschap optimaal fit 

Je weet vast hoe belangrijk het is om fit te blijven tijdens je zwangerschap. Je bent je bewust hoe goed het is voor je baby en voor jou. Je ziet normale, zware workouts niet (meer) zitten, maar wilt ook geen zweverig pufclubje. Jij wil juist lekker door blijven bewegen, samen met andere zwangere vrouwen net als jij. Waarmee je kunt lachen om en mopperen over al die gekke dingen die je nu meemaakt (serieus, huilen omdat je favoriete snack er niet is, of je pincode vergeten in de supermarkt?), maar ook lekker mee kunt delen hoe het met je is, zonder in klagen te vervallen. Onder begeleiding van een trainster die je uitdaagt om zo fit mogelijk te blijven binnen de grenzen van wat je lichaam nu aankan. Die je motiveert, maar ook afremt als het nodig is.

Klinkt dat goed?

Kom dan met ons mee genieten van de zonsondergang of in de winter de magische sterren boven ons in de lucht. Regelmatig moeten we gewoon even stoppen met sporten om al dat moois te bekijken. Maar ook als je het buiten veel te koud vindt, of niet zo te raken bent door de schoonheid van de natuur, kun je lekker bij ons sporten, dan sluit je gewoon aan bij onze binnen lessen. Onze lessen worden gegeven op verschillende locaties in Doetinchem, dus er is altijd wel een plek dichtbij.

Zwangerschapsyoga voor jou

Wil jij op een relaxte manier werken aan het versterken van jouw lichaam en bekken tijdens je zwangerschap? En wil jij meer leren over hoe jij met je ademhaling jezelf goed in balans kunt houden tijdens je bevalling? Dan is onze zwangerschapsyoga in Doetinchem geschikt voor jou. Er zijn zowel zwangerschapsyoga lessen in de heerlijke buitenlucht als binnen, dus kies wat bij jou past. Alle lessen worden gegeven in Doetinchem.

Power & Relax

Onze Power & Relax lessen zijn speciaal voor vrouwen die aan hun conditie willen werken, maar ook aan het versterken van hun spieren en hun stabiliteit via rustigere oefeningen. Daarom is de les verdeeld in twee blokken, het eerste half uur gaan we lekker samen knallen tot de zweetdruppels ervan af spatten. Het tweede half uur bewonderen we – terwijl we yoga en Pilates oefeningen doen – de prachtige sterrenhemel of ondergaande zon boven Doetinchem. De gehele les is heerlijk buiten.

In deze afwisselende buitenles is het zeer goed mogelijk om mee te sporten op jouw eigen niveau en binnen jouw grenzen. Kan of wil je wat minder deze les, dan kan je dit goed reguleren, natuurlijk onder begeleiding van een deskundige trainer. Nadat je 30 minuten aan je conditie gewerkt hebt, is 30 minuten yoga een prettige en ontspannende tweede helft en afsluiting van de les.

De hele les gebruik je jouw eigen spierkracht en zetten wij geen sportmaterialen in. Stabiliteit is tijdens en na de zwangerschap ontzettend belangrijk. Hoe stabieler je bent, hoe minder kans dat je bekkenklachten ontwikkelt. Op twee verschillende momenten en op twee verschillende plekken in Doetinchem geven wij deze door ons ontwikkelde les voor in en na de zwangerschap. Het beste van twee werelden, opbouw en ontspanning. Wil jij jouw Power komen ervaren en versterken én ook lekker ontspannen?

Workouts voor jou

Wil jij wel een tandje meer tijdens je zwangerschap? Heb jij altijd veel gesport en wil je ook tijdens je zwangerschap een lekkere workout blijven doen? Onze workouts zijn een combinatie van oefeningen die je bijvoorbeeld bij bootcamp, fitness en crossfitt gewend bent, maar dan speciaal aangepast voor tijdens de zwangerschap. Je werkt aan je spierkracht, conditie en balans. Dit alles met focus op jouw bekken en groeiende buik, maar absoluut zonder suf te zijn. Geloof ons, je gaat met je tong op je sneakers en spierpijn naar huis.

Tijdens onze zwangerschapsworkout staat de zorg voor jouw lichaam voorop. We werken gericht aan het verbeteren van jouw conditie, jouw spierkracht en stabiliteit. Aangevuld met oefeningen waarmee we jouw bekken sterker maken om bekkenklachten te voorkomen en kwaaltjes en ongemakken zelfs kunnen verdwijnen.

Je kunt door blijven sporten tot week 40 of zelfs erna als de baby wat langer op zich laat wachten.

Wil je komen ervaren hoe het is om met andere zwangere dames lekker nuchter, open en vol humor, te blijven sporten? Meld je aan voor een gratis proefles op verschillende locaties in Doetinchem binnen of buiten.