Moeder hoe hoog leg jij de lat?

Hoe hoog leg jij de moeder lat?

“Moeder Genoeg” bereidt aanstaande moeders voor op het moederschap door hen te ondersteunen bij het vinden van balans en zelfzorg. Deze workshop richt zich op het cultiveren van zelfvertrouwen in de rol als moeder door middel van praktische vaardigheden en emotionele ondersteuning.

Bevallen verlaag je lat!

“Hoe hoog leg jij de lat als moeder?” Leer om realistische verwachtingen te stellen. Ons doel is om jou te ondersteunen bij het vinden van hun kracht tijdens deze transformatieve periode, met een focus op welzijn en zelfcompassie en de balans te vinden tussen uitdagingen en grenzen stellen.

Bereid je Voor op een Ontspannen en Zelfverzekerd Moederschap

Bij ZON voor jou in Doetinchem introduceren we met trots onze nieuwe workshop “Moeder Genoeg”. Deze workshop is speciaal ontworpen voor aanstaande moeders die zich willen voorbereiden op het moederschap met rust, zelfzorg en realisme.

Wat je kunt verwachten

Onze deskundige Karin, neemt je mee door de voorbereiding, zodat je leert hoe je een ontspannen en zelfverzekerde moeder kunt worden. De workshop richt zich op drie belangrijke pijlers:

 1. Ontspannen Moederschap:
  • Leer technieken om stress te verminderen en te genieten van de kleine momenten.
  • Ontwikkel een positieve mindset die je helpt om met kalmte en vertrouwen uitdagingen aan te gaan.
 2. Zelfzorg:
  • Ontdek hoe je fysiek en mentaal goed voor jezelf kunt zorgen.
  • Ontvang praktische tips over voeding, rust en beweging die je energieniveau verhogen.
  • Stel een zelfzorgroutine samen die aansluit bij jouw levensstijl en behoeften.
 3. Realistische Verwachtingen:
  • Leer het belang van realistische verwachtingen en het loslaten van perfectionisme.
  • Krijg inzicht in het stellen van prioriteiten en het aangeven van grenzen om overbelasting te voorkomen.
  • Ontvang handvatten om hulp te vragen en te accepteren, en om een balans te vinden tussen zorgen voor je kind en voor jezelf.

Waarom deelnemen?

 • Deskundig Advies: Onze expert Karin deelt waardevolle inzichten en praktische tips gebaseerd op jarenlange ervaring en opgedane kennis.
 • Interactieve Sessies: Doe mee aan interactieve oefeningen en groepsdiscussies, zodat je de geleerde vaardigheden direct kunt toepassen.
 • Ondersteunende Gemeenschap: Ontmoet andere aanstaande moeders en bouw een netwerk op waarin je ervaringen kunt delen en van elkaar kunt leren.

Praktische Informatie

 • Datum en Tijd: check de onderstaande agenda
 • Locatie: Onze sfeervolle binnenruimte in Doetinchem op de Bongerd 2
 • Kosten: Gratis voor leden

Aanmelden

Schrijf je vandaag nog in voor de workshop “Moeder Genoeg” en zet de eerste stap naar een ontspannen en zelfverzekerd moederschap. Aanmelden kan via ons boekingssysteem via jouw eigen account.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te werken aan jouw reis naar een ontspannen en vervullend moederschap! Het doel is om samen een balans te vinden tussen het verleggen van persoonlijke grenzen en het bewaken ervan, wat essentieel is voor het welzijn van zowel moeder als baby. Coach Karin neemt je mee tijdens de zwangerschap. Coach Nicole tijdens de postpartum periode en tijdens het moederschap.

Locaties Workshop

De workshoplessen bieden wij binnen aan op de eigen locatie van ZON voor jou, in het Gezondheidscentrum de Zuwe op de Huet in Doetinchem.

Jouw trainers en coaches

Nicole

Moeder, Sterkher Trainer en werkt bij Yunio

Karin

Moeder, Sterkher Trainer en vitaliteitscoach