Het lukt niet om zwanger te worden

Daar sta je dan op de parkeerplaats, na tien minuten alweer naar buiten gestuurd bij de gynaecoloog. ‘Komt u over een jaartje maar terug, als het dan nog nodig is. Vermijd stress, beweeg genoeg en werk aan uw gezondheid, dan komt het vast vanzelf goed.’ Lekker dan, weer met een kluitje in het riet gestuurd. En nu dan?

Je wil zo graag een kindje, maar iedere maand voel je weer die pijn en teleurstelling. Je bent op zoek naar bruikbare tips, je wil je kansen vergroten. En je wil je graag verbinden met anderen in hetzelfde schuitje, maar je wil zeker geen klaagclubje. Je wil weten wat jij nu, concreet kan doen en je weet dat beweging, mindset, gezondheid en voeding een heel belangrijke rol kunnen spelen, dus daar wil je aan werken. Maar waar vind je dit allemaal in een pakket?

Je wil ook zo graag een kindje, maar iedere maand voel je weer die pijn en teleurstelling als het weer niet gelukt blijkt te zijn. Je gaat op zoek naar bruikbare tips, want je wilt je kansen vergroten. Je wil weten wat jij nu, concreet kan doen en je weet dat beweging, mindset, gezondheid en voeding een heel belangrijke rol kunnen spelen, dus daar wil je aan werken. Maar hoe en met wie?

Kom in contact met anderen die in hetzelfde schuitje zitten, maar die, net als jij, geen behoefte hebben aan een klaagclubje. En terwijl je je verbindt met anderen die weten wat je doormaakt, werk je ook nog aan je gezondheid, hoe mooi is dat? Er is, gewoon hier in Doetinchem, een mogelijkheid om je kansen op zwangerschap te vergroten en anderen te ontmoeten.

Hoe zou het voor je zijn om te werken met een trainster die begrijpt waar je nu in zit? Die weet hoe je hormoonhuishouding in elkaar steekt en je, naast het bewegen, ook nog eens wegwijs maakt in wat je kunt doen om jouw kansen op een zwangerschap, op een gezonde en nuchtere manier, te vergroten? Om te sporten in een groepje met gelijkgestemden? Die net als jij, hun kracht willen herpakken en hun vertrouwen in hun lichaam willen herstellen?

Bij ZON voor jou kun je iedere week lessen volgen yoga, workout en Power & Relax.

Bovendien kun je een aanvullende bodyscan plannen om jouw vitaliteit goed in beeld te krijgen. We meten ruim 200 parameters door die we uitgebreid bespreken. Hierdoor kun je gericht werken aan jouw gezondheid en het vergroten van jouw zwangerschapskansen. Ook voor je partner kunnen we een vitaliteitsscan inplannen, om zo samen een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van jullie vitaliteit.

Wil je ook bij ZON voor jou komen sporten, lees hier meer: