Coaching bij Hormoonherstel

De juiste ondersteuning voor jouw hormoonherstel

Coaching

We begrijpen dat je je misschien onzeker voelt over je nieuwe lichaam en de wens hebt om terug te keren naar hoe je je ooit voelde. Het kan verwarrend zijn om te bepalen welke stappen je nu moet nemen met betrekking tot je voeding en levensstijl, vooral omdat hormonale veranderingen soms overweldigend kunnen zijn. Hoe herstel je effectief je hormonen en wat heb je precies nodig? Bovendien, wat is de impact van je levensstijl op dit proces?

Met onze gespecialiseerde kennis kunnen we je begeleiden bij het beantwoorden van deze vragen, of je nu slechts eenmalig advies nodig hebt of langdurige ondersteuning zoekt. Onze coaching is ook naadloos te combineren met personal training. Samen werken we aan het herstellen van de balans in je hormonen en helpen we je zelfverzekerd en gezond te voelen in je eigen lichaam.

Jouw Coach

Onze coach, Karin, is een ware specialist als het aankomt op het optimaliseren van voeding en levensstijl voor vrouwen. Met meer dan 10 jaar ervaring als leefstijl- en voedingscoach en als specialist op het gebied van hormonen, beschikt zij over een schat aan kennis en expertise. Karin heeft gedurende haar carrière ook talloze specialistische opleidingen gevolgd om jou optimaal te kunnen begeleiden bij het herstellen van je hormonale balans.

Haar ruime ervaring als coach en trainer stelt haar in staat om jou op de best mogelijke manier te ondersteunen. Of je nu persoonlijke begeleiding in onze praktijkruimte op de Bongerd op de Huet in Doetinchem verkiest, of de voorkeur geeft aan online coaching, Karin staat klaar om je te helpen. Met haar deskundigheid en toewijding kun je rekenen op effectieve begeleiding om je hormonen in balans te brengen en je algehele welzijn te verbeteren.

Hormoon coaching

Onze benadering gaat verder dan de individuele hormonen, omdat het hele hormonale systeem met elkaar samenhangt. Tijdens de coachingssessies richten we ons op het geheel en onderzoeken we alle relevante factoren die van invloed zijn op je hormonale balans. Door naar het totaalplaatje te kijken bieden we jou een holistische aanpak om je hormonen in balans te brengen en je algemene welzijn te verbeteren. We kijken naar o.a.:

  1. Leefstijl
  2. Voeding
  3. Voedingsstoffen en vitamines
  4. Externe invloed
  5. Stress
  6. beweging en spierontwikkeling
  7. het heftigheid van de klachten

Onze coaching is afgestemd op jouw specifieke behoeften en situatie en bieden we speciale workouts en yoga- oefeningen aan die gericht zijn om jou weer je beste zelf te laten voelen en zijn.

Coaching op onze locatie of online

Op de Bongerd 2, de wijk de Huet in Doetinchem vind je in het gezondheidscentrum de Zuwe waarin onze eigen ZON voor jou- locatie zich bevindt. Wil je graag een afspraak maken, neem dan contact met ons via de e-mail info@zonvoorjou.com of bel naar 06 198 294 42.

Hormoon en vrouwen expertise

Karin

Hormoon en vrouwen expert