De juiste ondersteuning voor jouw hormoonherstel

Coaching

Wij kunnen ons voorstellen dat jij je onzeker voelt met je nieuwe lichaam en graag terug wilt naar hoe het voor je gevoel ooit was, wat ga je nu precies doen met je voeding en leefstijl… nu je opeens jouw hormonen de regie overnemen ben je soms radeloos. Hoe herstel je de hormonen op een effectieve manier en wat heb je precies nodig, en wat is de invloed van leefstijl hierop? Door onze specialistische kennis kunnen we je hierin begeleiden, eenmalig of zo lang als jij dit nodig hebt. De coaching is ook goed te combineren met personal training.

Jouw Coach

Onze coach Karin is een specialist als het gaat om het zo optimaal eten en leven voor vrouwen. Zij is al jarenlang leefstijl en voedingscoach en hormoonspecialist. Zij heeft naast een zeer ruime ervaring van ruim 10 jaar en ook heel veel specialistische opleidingen gevolgd om jou zo optimaal mogelijk te begeleiden voor het herstellen van hormonen. Haar ruime ervaring als coach en trainer maakt dat zij ook voor jou optimaal kan ondersteunen. Coaching is in de praktijkruimte op de Bongerd op de Huet in Doetinchem of online.

Hormoon coaching

Omdat het niet 1 hormoon is die het lichaam verstoord maar alles met elkaar samenhangt, kijken we samen naar het geheel tijdens de coaching.

  1. Leefstijl
  2. Voeding
  3. Voedingsstoffen en vitamines
  4. Externe invloed
  5. Stress
  6. beweging en spierontwikkeling
  7. het heftigheid van de klachten

De coaching kan je bij ons ondersteunen met de speciale workouts en yoga voor hormoonherstel.

Coaching op onze locatie of online

Op de Bongerd 2, de wijk de Huet in Doetinchem vind je in het gezondheidscentrum de Zuwe onze eigen locatie.  Wil je graag een afspraak maken, neem dan contact met ons via de e-mail info@zonvoorjou.com of bel naar 06 198 294 42.

Hormoon en vrouwen expertise

Karin

Hormoon en vrouwen expert