Hormoonherstel retreat

Soms is een retreat het enige wat jij nu nodig hebt

Retreat

Hormoonherstel retreat – programma en data bekend in 2024. Deze zijn nu nog volop in ontwikkeling. Houd dus onze website en socials in de gaten voor meer informatie.

Deep relaxed mini retreat

Hormoonherstel retreat – programma en data bekend in 2024. Deze zijn nu nog volop in ontwikkeling. Houd dus onze website en socials in de gaten voor meer informatie.

Waarom jij een retreat waard bent

In het 2024 starten wij met de retraites. Wij zijn een groot voorstander van retraites omdat wij geloven dat ontspanning en rust net zo belangrijk is als inspanning en bewegen. Een retraite bij ZON voor jou is een unieke gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte in deze hectische en veeleisende wereld en echt de tijd te nemen voor jezelf. We gaan ons tijdens deze uren volledig richten op jouw fysieke, mentale en spirituele gezondheid, wat een diepgaande impact kan hebben op je algemene welzijn. Belangrijk te zeggen is dat het niet ‘zweverig’ is, we blijven Achterhoekers waarin we je benaderen op een eigen en nuchtere manier.

Thema’s die aan bod komen tjdens onze vrouwenretraites zijn; belasting en ontspanning, op- en ontladen, innerlijke groei, rust en ervaren. De keuze voor een retraite is een levenslange investering in jezelf waar je jouw hele leven je voordeel uit kunt halen. Houd onze website en socials in de gaten voor meer informatie over data en tijden.

Locaties

Bij ZON voor jou kan je binnen en buiten lessen volgen. We maken gebruik van twee buiten locaties en onze eigen binnen locatie. De retreats zullen plaatsvinden op onze eigen locatie en externe locaties.

Ga mee op reis