Workouts voor Hormoonherstel

Opbouw van spieren zorgt voor meer balans in de hormonen

Hormoonherstel workout

Graag wens je een strakker en gespierder lichaam. Waarbij we moeten zorgen dat de hormonen juist rust ervaren in plaats van chaos. Hierbij is het doel tijdens de training een efficiënte prikkel tot spiergroei te geven, waarbij cortisol niet te lang hoog oploopt en de herstelhormonen testosteron en groeihormoon zo hoog mogelijk worden na de training. Daarom 40 minuten kracht en 20 cardio.

XCO training

Met de XCO Training worden de spieren getraind met behulp van een buis gevuld met grit die altijd in beweging blijft. Dit helpt om blessures te voorkomen en versterkt de rug, arm en romp. Het optimaliseert de structuur en versterkt je bindweefsel. Door de opbouw van de les werken we aan een sterker lichaam waarbij we ook vetverbranding aanpakken maar volledig rekening houden met wat goed is voor jouw hormonen.

Aero Mix

In deze workout combineren we onze eigen unieke aanpak van het trainen met de XCO, aerobic, steps en buikspieren. Wanneer je geniet van dansen en pasjes oefenen, past deze les goed bij jou. De lesinhoud is sneller en het tempo ligt hoger. Door het inbrengen van danspasjes werk je aan jouw conditie en lenigheid. Een perfecte training om aan krachtopbouw en afvallen te werken. Deze les blijft ook zeer geschikt voor boven je 40ste.

De voordelen van onze workouts voor de hormonen

 1. Opbouwen spierkracht
 2. Hormoonherstel
 3. Opbouwen balans
 4. Verhogen van je weerstand
 5. Werken aan je mentale weerbaarheid
 6. Verlies van kilo’s
 7. Verhogen van je energie niveau
 8. Verbinden met andere vrouwen
 9. Verbeterd de doorbloeding
 10. Verlaagd de rusthartslag
 11. Verbeterd de ademhaling
 12. Bevorderd de botdichtheid
 13. Verminderd hormoonklachten
 14. Op de juiste manier trainen voorkomt bekkenklachten en verzakking
 15. Stress verlagend

Locaties

De lessen bieden wij zowel binnen als buiten aan. Binnen vinden de lessen plaats in het ZON voor jou gezondheidscentrum en buiten op Natuurpark de Greephorst. In de agenda worden de verschillende locaties per les genoemd.

Trainers

Ellen

Trainer

Nicole

Trainer

Karin

Trainer