Hormoonherstel

Last hebben van je hormonen is niet sexy maar hoort er wel gewoon bij, in iedere leeftijdsfase komt het voor. Of je nu last hebt van PCOS, bijwerkingen van hormoonbehandelingen, disbalans na je bevalling of het toch de overgang is…

Steeds meer onderzoeken wijzen uit dat het juist de combinatie van factoren zijn die de klachten verergeren of verbeteren. Wij bieden uniek ontwikkelde sportlessen en yoga die de eerste basis zijn om jouw hormonen in balans te krijgen. Door onze lessen verbeter je namelijk gevoel en versterk jij je spierkracht. Onderzoeken wijzen uit, dat bij een hoger spiermassa de hormoonklachten verminderen. Nadat we samen de eerste stap genomen hebben, kunnen we samen de volgende stap nemen. Door het aanpassen van je voeding, leefstijl, leefklimaat en beweging ga jij je beter voelen. Samen kijken wat voor jou nodig is.

Locaties

Trainers

De lessen bieden wij zowel binnen als buiten aan. Binnen vinden de lessen plaats in de eigen locatie van ZON voor jou, in het Gezondheidscentrum de Zuwe en buiten in het naast gelegen park en op Natuurpark de Greephorst. In de agenda worden de verschillende locaties per les genoemd.

Maak kennis met onze trainsters. We zijn allemaal moeder en gekwalificeerd sportinstructrice. We kennen de verschillende levensfases van de vrouw omdat we deze zelf hebben ervaren. In onze lessen staat veilig bewegen, goede begeleiding met persoonlijke aandacht voor jou voorop.

GRATIS PROEFLES

Klaar om ook te beginnen? Meld je vandaag nog aan!