Karin van Dreumel

Al vroeg in mijn leven kwam ik erachter hoe belangrijk je leefstijl is voor je gezondheid en zelfs voor hoe je in het leven staat. Als kind had ik allerlei voedingsintoleranties en toen we die aan gingen pakken, verbeterde mijn leven op alle mogelijke vlakken.

Later in mijn leven, vanaf mijn 17e, werd mijn leven grotendeels bepaald door hormoonproblemen. Ooit was ik dus ook zelf die vrouw die steeds gedesillusioneerd bij de gynaecoloog vandaan kwam. Ze wilden me wel helpen, maar mijn lichaam werkte niet mee. Gelukkig mag ik me nu de trotse moeder van twee geweldige meiden noemen.

Vanuit een diepe drijfveer om weer de regie over mijn leven terug te pakken, ben ik me gaan verdiepen in hoe de hormoonhuishouding werkt. Ik beet me erin vast en leerde steeds meer over leefstijl en vitaliteit.

Die drijfveer die ik toen had om mijn eigen leven te verbeteren, zet ik nu in om het leven en de vitaliteit van anderen te verbeteren. Niet alleen in sportlessen voor vrouwen in alle levensfasen, maar ook in persoonlijke coaching aan de hand van deskundige metingen en in bedrijfstrainingen op maat. Alles komt nu samen in mijn bedrijf waarin ik vol passie anderen help om hun algehele vitaliteit te verbeteren.

Ruim 20 jaar werkte ik in de B2B wereld in sales en marketing functies. Jarenlang werkte ik in de ICT branche, waardoor ik een interesse ontwikkelde in het combineren van technologie met mijn passie voor gezondheid. Toen ik kennismaakte met de uitgebreide, levensveranderende bodyscan van MS Fit wist ik precies wat ik toe wilde voegen aan ZON voor jou.

Ik begon samen met een collega het bedrijf Msupporting, dat zich specialiseerde in bootcamp voor in en na de zwangerschap. Ik leerde daar dat vrouwen, wat sport, beweging en voeding betreft, hele andere behoeften hebben dan mannen en dat sporttraining en unieke coaching speciaal voor vrouwen dé oplossing is.

In de afgelopen 10 jaar heb ik doorlopend opleidingen en masters gevolgd om niet alleen mijn kennis te ontwikkelen, maar ook mijn vaardigheden als trainer, docent en coach te verbeteren. Ik hou van studeren en geloof in een leven lang leren. De komende 10 jaar zullen dan ook zeker volop gevuld zijn met weer nieuwe opleidingen en trainingen.

Niets gevonden.
Recensies