Massage is geen luxe

Ontspanningsmassage

Geniet van een heerlijk ontspannende massage in onze luxe & sfeervolle behandelkamer, compleet met een tafel met buik- borstenuitsparing.  Hierdoor lig je comfortabel op je buik. Neem bij ons altijd ruim de tijd, want na de massage is er de tijd om heerlijk na te genieten.

Massage is maatwerk

ZON voor Jou is dé specialist in ontspanningsmassage speciaal voor vrouwen. Boek bij ons jouw:

Ontspanningsmassage

Massage is geen luxe; het draagt bij aan een goede zwangerschap, postpartum periode of herstel. Het verlicht klachten en kan deze zelfs helpen voorkomen. Ontspanningsmassage, Postpartummassage en Massage bij Bekkenpijn is heel speciaal bij ZON voor Jou

Bij ZON voor Jou bieden we een verscheidenheid aan gespecialiseerde massages die zijn ontwikkeld om specifieke ontspanning en of pij verlichtende behoeften van vrouwen aan te pakken. Of je nu behoefte hebt aan ontspanning tijdens de zwangerschap, net bent bevallen of last hebt van bekkenpijn, onze massages zijn afgestemd op jouw welzijn. Lees meer over onze massages.

Waarom onze massages:

  • Deskundige Massagetherapeut
  • Massage duurt totaal 75 minuten
  • Afsluitend altijd gratis thee en wat lekkers
  • Flexibele Tijden
  • Hoogwaardige voorzieningen
  • Prachtige en sfeervolle behandelkamer
  • Holistische benadering
  • Bereikbaarheid
  • Betaalbaarheid

Ervaar zelf de voordelen van onze gespecialiseerde massages bij ZON voor Jou en investeer in jouw welzijn vandaag nog.

Locatie

Onze Massage vindt plaats op de begane grond van Gezondheidscentrum De Zuwe op de Bongerd in Doetinchem. Onze locatie is makkelijk en veilig bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid door het naastgelegen winkelcentrum De Bongerd. Er is een pinautomaat direct naast onze locatie. Onze locatie is niet alleen goed te bereiken maar ook bijzonder sfeervol en rustgevend.

Masseur

Massage door Karin

Ontdek de massages van Karin, specialist in zwangerschap, postpartum en bekkenpijn. Met haar expertise als SterkHer trainer en haar jarenlange ervaring met zwangere en postpartum vrouwen, weet ze moeiteloos een sfeer van ontspanning te creëren.

Karin vindt feilloos de juiste plekken en brengt rust en ontspanning. De combinatie van haar kennis, de comfortabele buiktafel en haar ervaring maken dit tot een onvergetelijke ervaring. Als vanzelfsprekend is Karin in het bezit van de juiste diploma’s.