Sporten samen met je kind

Samen genieten

Buggy Bootcamp

Als moeder is het vaak een uitdaging om tijd vrij te maken voor lichaamsbeweging. Daarom bieden wij onze speciale Buggy Bootcamp, een uurtje waarbij je kleintje comfortabel in de kinderwagen kan blijven zitten. Deze training stelt je in staat om samen met je kindje van de buitenlucht te genieten terwijl je aan je conditie en spierkracht werkt.

Tijdens de Buggy Bootcamp wordt de kinderwagen een integraal onderdeel van jouw workout. Deze sessie richt zich voornamelijk op spierversterkende en hartslagverhogende oefeningen voor het gehele lichaam, waardoor zowel jij als je kleintje een actieve en gezonde tijd buiten kunnen hebben.

Moeder kind les

In deze indoor workout maken we voornamelijk gebruik van onze eigen lichaamskracht en kleine gewichten, waarbij de nadruk ligt op het versterken van de been- buik- en rugspieren. Bovendien kunnen jij en je baby of kindje samen genieten van de beweging. Als je kind tussen 0 en 2 jaar oud is, train je met je kind terwijl hij of zij draagt. Als je kind tussen 2 en 12 jaar oud is, kan je kind actief deelnemen aan de training. Wat wellicht verrassend is, is dat samen trainen met je kind ontzettend gezond is voor jullie beiden. Het ondersteunt namelijk zowel de motorische als de emotionele ontwikkeling van je kind. En leuk om te weten, er is meer dan voldoende speelgoed voor de kleintjes om zich mee te vermaken.

Voordelen samen trainen

  1. Geen oppas nodig
  2. Perfect te combineren met de andere lessen
  3. Geeft plezier
  4. Brengt ontspanning
  5. Versterkt jullie verbinding
  6. Goed voor de ontwikkeling van jouw kind
  7. Sporten op een dag dat je niet werkt
  8. Je ontmoet andere moeders
  9. Je traint en versterkt je lichaam
  10. Sporten met je kind; gezond en gezellig!

Locaties

De lessen bieden wij zowel binnen als buiten aan. Binnen vinden de lessen plaats op de eigen locatie van ZON voor jou, in het Gezondheidscentrum de Zuwe en buiten in het naast gelegen park en op Natuurpark de Greephorst. In de agenda worden de verschillende locaties per les genoemd.

Trainer

Karin

Trainer