Samen genieten

Buggy Bootcamp

Als moeder is het vaak moeilijk om tijd te vinden om te sporten. Daarom is onze buggy bootcamp een speciaal uurtje als je kleintje nog in de wagen zit. Neem in deze workout jouw kleintje lekker meer naar buiten. In deze training is jouw kinderwagen is vast onderdeel van jouw workout. Tijdens deze workout worden voornamelijk spierversterkende en hartslag verhogende  oefeningen voor het gehele lichaam gedaan.

Moeder kind les

In deze workout zetten we voornamelijk onze eigen lichaamskracht in en ligt de focus op de buik en rug spieren. Ook beweeg je lekker samen met je baby of kindje. Van 0 to 2 jaar train je met je kind, van 2 tot 12, traint je kind mee. En wist je, trainen met je kind is voor jullie allebei super gezond is. Het ondersteunt namelijk de motorische en emotionele ontwikkeling.

Voordelen samen trainen

  1. Geen oppas nodig
  2. Perfect te combineren met de andere lessen
  3. Geeft plezier
  4. Brengt ontspanning
  5. Versterkt jullie verbinding
  6. Goed voor de ontwikkeling van jouw kind
  7. Je kan toch sporten op je niet werkdag
  8. Je ontmoet andere moeders
  9. Je traint en versterkt je lichaam
  10. Sporten met je kind; gezond en gezellig!

Locaties

De lessen bieden wij zowel binnen als buiten aan. Binnen vinden de lessen plaats in het ZON voor jou gezondheidscentrum en buiten op Natuurpark de Greephorst. In de agenda worden de verschillende locaties per les genoemd.

Trainer

Karin

Trainer