Een coach aan je zijde is geen luxe

Coaching

Wij kunnen ons voorstellen dat jij je onzeker voelt met je nieuwe lichaam en graag terug wilt naar hoe het voor je gevoel ooit was, wat ga je nu precies doen met je voeding en leefstijl… nu je opeens bijna geen tijd meer voor jezelf hebt? Je combineert het moederschap met je werk en je sociale leven. Hoe herstel je of zorg je op een gezonde manier voor jezelf en wat heb je daarin precies nodig? Door onze specialistische kennis over voeding, beweging, hormonen en vrouwen kunnen we je hierin begeleiden, eenmalig of zo lang als jij dit nodig hebt. De coaching is ook goed te combineren met personal training.

Coach voor moeders

Onze coach Karin (ook moeder) is een specialist als het gaat om het zo optimaal eten en leven voor vrouwen. Zij is al jarenlang leefstijl en voedingscoach en hormoonspecialist. Zij heeft naast een zeer ruime ervaring van ruim 10 jaar en ook heel veel specialistische opleidingen gevolgd om jou zo optimaal mogelijk te begeleiden na de bevalling. Haar ruime ervaring als coach en trainer maakt dat zij ook voor jou optimaal kan ondersteunen. Coaching is in de praktijkruimte op de Bongerd op de Huet in Doetinchem of online.

Coaching

  1. Voor de juiste Leefstijl
  2. Voeding, wat eet je
  3. Frames, de invloed van timing van je voeding
  4. Voedingsstoffen en vitamines
  5. Gewicht verlies

Locaties

Coaching is in onze eigen binnen locatie op de Bongerd in de wijk de Huet in Doetinchem. Je kan ons vinden in het gezondheidscentrum de zuwe .

Coach en vrouwenexpert

Karin

Trainer