Leefstijlcoach voor moeders

Een coach aan je zijde is geen luxe

Coaching

We begrijpen dat je je misschien onzeker voelt over je nieuwe lichaam en de wens hebt om terug te keren naar hoe je je ooit voelde. Het kan verwarrend zijn om te bepalen welke stappen je nu moet nemen met betrekking tot je voeding en levensstijl, vooral omdat hormonale veranderingen soms overweldigend kunnen zijn in combinatie met je moederschap, werk en je sociale leven. Wat is de impact van je levensstijl op dit proces?

Met onze gespecialiseerde kennis kunnen we je begeleiden bij het beantwoorden van deze vragen, of je nu slechts eenmalig advies nodig hebt of langdurige ondersteuning zoekt. Onze coaching is ook naadloos te combineren met personal training. Wij helpen jou je zelfverzekerd en gezond te voelen in je eigen lichaam.

Coach voor moeders

Onze coach, Karin, is een ware specialist als het aankomt op het optimaliseren van voeding en levensstijl voor vrouwen en natuurlijk ook zelf moeder. Met meer dan 10 jaar ervaring als leefstijl- en voedingscoach en als specialist op het gebied van hormonen, beschikt zij over een schat aan kennis en expertise. Karin heeft gedurende haar carrière ook talloze specialistische opleidingen gevolgd om jou optimaal te kunnen begeleiden na de bevalling.

Haar ruime ervaring als coach en trainer stelt haar in staat om jou op de best mogelijke manier te ondersteunen. Of je nu persoonlijke begeleiding in onze praktijkruimte op de Bongerd op de Huet in Doetinchem verkiest, of de voorkeur geeft aan online coaching, Karin staat klaar om je te helpen. Met haar deskundigheid en toewijding kun je rekenen op effectieve begeleiding om je hormonen in balans te brengen en je algehele welzijn te verbeteren.

Coaching

  1. Voor de juiste Leefstijl
  2. Voeding, wat eet je
  3. Frames, de invloed van timing van je voeding
  4. Voedingsstoffen en vitamines
  5. Gewicht verlies

Locaties

De coaching bieden wij binnen aan op de eigen locatie van ZON voor jou, in het Gezondheidscentrum de Zuwe, op de Bongerd in de wijk de Huet in Doetinchem.

Coach en vrouwenexpert

Karin

Trainer