Workouts voor moeders

Workout

Met onze workouts werk je gericht aan de opbouw van conditie en spierkracht en hierbij gebruiken we diverse trainingsmiddelen of eigen lichaamskracht. Wij trainen veilig met volledige aandacht voor de bekkenbodem, de core, eventuele disbalans.  De workouts zijn buiten en binnen.

XCO workout

Met de XCO Training worden de spieren getraind met behulp van een buis gevuld met grit die altijd in beweging blijft. Dit helpt om blessures te voorkomen en versterkt jouw rug, arm en romp. Het optimaliseert de structuur en versterkt je bindweefsel. Deze workout geven wij binnen.

Aero Mix

In deze workout combineren we onze eigen unieke aanpak van het trainen met de XCO, aerobic, steps en buikspieren. Een perfecte training als je graag alle spiergroepen wilt trainen, je conditie wilt vergroten en aan vetverbranding wilt werken. Deze workout is binnen.

Voordelen van workouts voor moeders

 1. Opbouwen spierkracht
 2. Strakker lichaam
 3. Verlies lichaamsvet
 4. Opbouwen balans
 5. Verhogen van je weerstand
 6. Werken aan je mentale weerbaarheid
 7. Je traint je buikspieren
 8. Verhoogd van je energie niveau
 9. Verbinding met andere moeders
 10. Verbeterd de doorbloeding
 11. Verlaagd de rusthartslag
 12. Verbeterd de ademhaling
 13. Geeft een geluksgevoel
 14. Op de juiste manier trainen voorkomt bekkenklachten en verzakking op latere leeftijd
 15. Stress verlagend

Locaties

De lessen bieden wij zowel binnen als buiten aan. Binnen vinden de lessen plaats in het ZON voor jou gezondheidscentrum en buiten op Natuurpark de Greephorst. In de agenda worden de verschillende locaties per les genoemd.

Trainers

Ellen

Trainer

Nicole

Trainer

Karin

Trainer