Moeder

Klinkt dit als jouw dagelijkse realiteit? Altijd in de weer, zonder tijd voor jezelf te nemen. Werk, kinderen, het huishouden, sociale verplichtingen – de lijst lijkt eindeloos. En toch, ondanks al je inspanningen, voel je je niet helemaal fit en bruisend van energie. Misschien durf je niet meer op de trampoline te springen omdat je je ongemakkelijk voelt, of heb je nog steeds last van lichamelijke ongemakken na de zwangerschap. En laten we eerlijk zijn, die paar extra kilo’s mogen er best af…

Lieve moeder, dan is onze plek speciaal voor jou. Hier kan je doelgericht sporten en ervoor zorgen dat je klachten verdwijnen. Je bent van harte welkom om samen met je kindje te komen. Of kies voor totale ontspanning in onze yogaklassen, die worden aangeboden op momenten die het beste bij jou als drukke moeder passen. Bij ons krijg je de kans om in je kracht te staan. We laten je ervaren dat pijn en ongemak niet hoeven bij te dragen aan je dagelijks leven, en we begrijpen dat je soms op het laatste moment de les binnenkomt rennen of misschien zelfs op het laatste moment moet afzeggen. Want ook wij zijn moeders, en we begrijpen jouw hectische wereld als geen ander.

Locaties

Trainers

De lessen bieden wij zowel binnen als buiten aan. Binnen vinden de lessen plaats op de eigen locatie van ZON voor jou, in het Gezondheidscentrum de Zuwe en buiten in het naast gelegen park en op Natuurpark de Greephorst. In de agenda worden de verschillende locaties per les genoemd.

Maak kennis met onze trainsters. We zijn allemaal moeder en gekwalificeerd sportinstructrice. We begrijpen de verschillende levensfases van vrouwen, omdat we deze zelf hebben ervaren. In onze lessen staat veilig bewegen met persoonlijke begeleiding en aandacht voor jou centraal.

GRATIS PROEFLES

Klaar om ook te beginnen? Meld je vandaag nog aan!