Massage is geen luxe

Ontspanningsmassage

Geniet van een heerlijk ontspannende massage in onze luxe & sfeervolle behandelkamer, compleet met een tafel met buik- borstenuitsparing.  Hierdoor lig je comfortabel op je buik. Neem bij ons altijd ruim de tijd, want na de massage is er de tijd om heerlijk na te genieten van de massage onder het genot van een kopje thee met wat lekkers.

Massage is maatwerk

ZON voor Jou is dé specialist in ontspanningsmassage speciaal voor vrouwen. Boek bij ons jouw:

Ontspanningsmassage

Massage is geen luxe; het draagt bij aan een goede zwangerschap, postpartum periode of herstel. Het verlicht klachten en kan deze zelfs helpen voorkomen. Ontspanningsmassage, Postpartummassage en Massage bij Bekkenpijn is heel speciaal bij ZON voor Jou

Bij ZON voor Jou bieden we een verscheidenheid aan gespecialiseerde massages die zijn ontwikkeld om specifieke ontspanning en of pij verlichtende behoeften van vrouwen aan te pakken. Of je nu behoefte hebt aan ontspanning tijdens de zwangerschap, net bent bevallen of last hebt van bekkenpijn, onze massages zijn afgestemd op jouw welzijn.

Ontspanningsmassage: Ontspanningsmassages zijn ideaal om stress te verminderen, spierspanning los te laten en de algehele diepte ontspanning te bevorderen. Door middel van zachte en rustgevende technieken helpt Karin onze ervaren masseur je om tot rust te komen en nieuwe energie op te doen.

Postpartummassage: Na de bevalling is het belangrijk om je lichaam te ondersteunen bij het herstelproces. Onze postpartummassages zijn speciaal ontwikkeld om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en eventuele spanningen te verlichten. Dit bevordert niet alleen het fysieke herstel, maar kan ook bijdragen aan emotionele ontspanning en welzijn na de bevalling.

Massage bij Bekkenpijn: Bekkenpijn kan tijdens en na de zwangerschap voorkomen en kan zeer hinderlijk zijn. Onze massages richten zich specifiek op het verlichten van bekkenpijn door gerichte technieken die de spieren ontspannen, de doorbloeding verbeteren en de mobiliteit vergroten. Dit kan aanzienlijke verlichting bieden en je helpen om comfortabeler te bewegen.

Waarom bij ZON voor Jou? Bij ZON voor Jou staan we bekend om onze expertise en toewijding aan het welzijn van vrouwen. Onze ervaren masseur begrijpt de unieke behoeften van vrouwen en biedt een veilige en ondersteunende omgeving voor jouw massage-ervaring. Of het nu gaat om ontspanning, herstel na de bevalling of verlichting van bekkenpijn, wij streven ernaar om jou de best mogelijke zorg te bieden.

Deskundige Massagetherapeut

Onze gediplomeerde massagetherapeut heeft een uitgebreide ervaring in diverse massagetechnieken en is al jaren actief in het vrouwen-vak.

Flexibele Tijden

We bieden massages aan vijf dagen per week, zowel ’s ochtends als de middag. Samen kijken we altijd naar het eerste beschikbare plekje voor jou.

Hoogwaardige Voorzieningen

Onze behandelkamer is uitgerust met zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige materialen. Je hoeft niets mee te nemen, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Onze massagetafel is comfortabel, en we hebben speciale voorzieningen voor zwangere vrouwen en mensen met bekkenklachten. We willen je wel vragen een handdoek mee te nemen.

Ontspannen Omgeving

Geniet van een rustgevende ambiance waar je volledig kunt ontspannen. De kamer is sfeervol en warm ingericht met de toepassing van zachte materialen.

Holistische Aanpak

Naast de directe fysieke voordelen, zoals verlichting van spierspanning en verbetering van de bloedcirculatie, richten we ons op een holistische benadering. We hebben de kennis en expertise om te zorgen voor mentale en emotionele balans, waardoor je je echt verzorgd voelt. Aan alles merk je gelijk dat er veel kennis en ervaring aanwezig is zodat kleine tips jou al verder kunnen helpen.

Toegankelijkheid

Bij ons staat betaalbaarheid voorop. Voor een zeer goede prijs kun je bij ons terecht voor een kwalitatieve massage en unieke en ontspannende ervaring.

Ervaar zelf de voordelen van onze gespecialiseerde massages bij ZON voor Jou en investeer in jouw welzijn vandaag nog.

Locatie

Onze Massage vindt plaats op de begane grond van Gezondheidscentrum De Zuwe op de Bongerd in Doetinchem. Onze locatie is makkelijk en veilig bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid door het naastgelegen winkelcentrum De Bongerd. Er is een pinautomaat direct naast onze locatie. Onze locatie is niet alleen goed te bereiken maar ook bijzonder sfeervol en rustgevend.

Masseur

Massage door Karin

Ontdek de massages van Karin, specialist in zwangerschap, postpartum en bekkenpijn. Met haar expertise als SterkHer trainer en haar jarenlange ervaring met zwangere en postpartum vrouwen, weet ze moeiteloos een sfeer van ontspanning te creëren.

Karin vindt feilloos de juiste plekken en brengt rust en ontspanning. De combinatie van haar kennis, de comfortabele buiktafel en haar ervaring maken dit tot een onvergetelijke ervaring. Als vanzelfsprekend is Karin in het bezit van de juiste diploma’s.