Onze Personal Training is uniek

PT voor de vrouw

Bij ZON voor Jou begrijpen we dat het vrouwenlichaam uniek is en daarom maatwerk vereist. Onze Personal Training is speciaal afgestemd op de behoeften, wensen of klachten en ontwikkeld speciaal voor vrouwen.

Als SterkHer trainer bieden we deskundige begeleiding om je fysiek en mentaal sterker te maken.

De Specialist

Wij zijn specialist in het 1 op 1 trainen voor alle vrouwen. Aanvullend zit onze expertise op:

Personal Training is de investering meer dan waard

Bij ZON voor Jou geloven we dat elke vrouw de kracht en veerkracht in zich heeft om haar gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. Personal training bij ons biedt meer dan alleen een workout; het is een investering in jezelf, je welzijn en je toekomst. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten kiezen voor personal training bij ZON voor Jou, waar expertise, kennis, zachtheid, openheid en nuchterheid centraal staan:

1. Expertise en Kennis

Onze personal trainers zijn gecertificeerd en beschikken over diepgaande kennis en expertise op het gebied van fitness, gezondheid en welzijn. Ze begrijpen de unieke behoeften van vrouwen in verschillende levensfasen, van zwangerschap en postpartumperiode tot menopauze en verder. Onze trainers zijn goed op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en trainingsmethoden, zodat je altijd de best mogelijke begeleiding krijgt.

2. Individuele Aandacht en Maatwerk

Bij ZON voor Jou krijg je persoonlijke aandacht en een op maat gemaakt trainingsprogramma dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Onze trainers nemen de tijd om je te leren kennen en precies te begrijpen waar je op moet letten. Dit betekent dat elke training effectief en veilig is, en dat je optimaal profiteert van je tijd en inspanning.

3. Ruim Aanbod aan Trainingsmaterialen

We beschikken over een breed scala aan hoogwaardige trainingsmaterialen, zowel voor binnen- als buitentrainingen. Dit zorgt voor afwisselende en uitdagende workouts die nooit saai worden. Of je nu gewichtstraining wilt doen, je core wilt versterken, of aan je conditie wilt werken, we hebben de juiste tools om je te helpen je doelen te bereiken.

4. Holistische Benadering: Zachtheid, Openheid en Nuchterheid

Onze benadering is holistisch en combineert zachtheid, openheid en nuchterheid. We begrijpen dat Personal Training niet alleen draait om fysieke kracht, maar ook om mentale en emotionele balans. Onze trainers bieden een ondersteunende en niet-oordelende omgeving waarin je je comfortabel en geaccepteerd voelt. We luisteren naar je en bieden advies dat zowel praktisch als empathisch is.

5. Flexibiliteit en Gemak

ZON voor Jou biedt zowel binnen- als buitentrainingen. Onze locatie is goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid voor de deur, wat het gemakkelijk maakt om tijd te vinden voor je trainingen, zelfs met een druk schema. Wij zijn flexibel en passen ons aan op jouw agenda of schema. Mocht je met ons vanuit huis willen trainen, informeer dan naar de mogelijkheden.

6. Ontmoet leuke, gelijkgestemde vrouwen

Bij ZON voor Jou krijg je de kans om andere vrouwen te ontmoeten die dezelfde gezondheids- en trainingsdoelen nastreven. Dit creëert een ondersteunende en motiverende omgeving waarin je kunt groeien en leren. De aanvullende groepslessen en speciale programma’s, bieden een geweldige kans om aanvullend aan je Personal training ook deel te nemen aan andere trainingen of yogalessen.

7. Betaalbaarheid en waarde

Voor een vaste prijs per maand kun je onbeperkt sporten, inclusief toegang tot zowel workouts en onze  yogalessen. Dit maakt personal training bij ZON voor Jou niet alleen effectief, maar ook betaalbaar. Het combineren van verschillende soorten lessen binnen één lidmaatschap zorgt ervoor dat je het maximale haalt uit je investering. Informeer naar de aanvullende mogelijkheden.

8. Continuïteit en variatie

We bieden 7 dagen per week Personal Training of groepslessen aan, zodat je altijd een moment kunt vinden die in je schema past. Onze lessen zijn gevarieerd en nooit hetzelfde, omdat we begrijpen dat elke groep en individu unieke trainingsbehoeften heeft. Deze voortdurende variatie houdt je gemotiveerd en voorkomt dat je in een sleur raakt.

9. Bodyscan

Wij bieden ook een uitgebreide bodyscan aan die je gezondheid meet op meer dan 200 parameters, zodat we een optimaal plan kunnen maken voor jouw welzijn.

Conclusie

Personal training bij ZON voor Jou is een investering in je gezondheid, welzijn en persoonlijke groei. Onze deskundige trainers, persoonlijke aandacht, hoogwaardige trainingsmaterialen, holistische benadering en ondersteunende gemeenschap maken ons uniek. Bij ZON voor Jou krijg je niet alleen een workout, maar een complete ervaring die je helpt om sterker, gezonder en gelukkiger te worden. Investeer in jezelf en ontdek wat

Personal Training specialisatie in Burn-out, Postpartum, Zwangerschap en Overgang

ZON voor Jou is dé specialist voor vrouwen als het gaat om personal training bij burn-out, postpartum, zwangerschap en overgang. We begrijpen de specifieke uitdagingen en behoeften die deze levensfasen met zich meebrengen en bieden op maat gemaakte programma’s om je te ondersteunen tijdens deze belangrijke periodes.

Waarom Personal Training Belangrijk is bij een Burn-out

Burn-out is een ernstige toestand van fysieke, emotionele en mentale uitputting veroorzaakt door langdurige stress en overbelasting. Het herstellen van een burn-out vereist een holistische benadering, waarbij personal training een essentiële rol kan spelen. Lees meer.

Waarom Personal Training Zo Belangrijk is bij de Overgang

De overgang, of menopauze, is een belangrijke levensfase die gepaard gaat met tal van fysieke en emotionele veranderingen. Tijdens deze periode ervaren vrouwen vaak symptomen zoals opvliegers, gewichtstoename, verminderde botdichtheid, stemmingswisselingen en vermoeidheid. Personal training kan een cruciale rol spelen bij het verlichten van deze symptomen en het bevorderen van algehele gezondheid en welzijn. Lees meer

Waarom Personal Training Zo Belangrijk is Tijdens de Zwangerschap

Zwangerschap is een unieke en transformerende periode in het leven van een vrouw, die gepaard gaat met tal van fysieke en emotionele veranderingen. Personal training kan een cruciale rol spelen bij het ondersteunen van een gezonde en veilige zwangerschap.

Waarom Personal Training zo belangrijk is postpartum

De postpartumperiode, of de periode na de bevalling, is een cruciale tijd voor herstel en aanpassing voor nieuwe moeders. Tijdens deze tijd ondergaat het lichaam vele veranderingen terwijl het herstelt van de zwangerschap en bevalling. Personal training kan een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van dit herstelproces , bij ZON voor jou houden we rekening met alle postpartum aspecten namelijk of je nog borstvoeding geeft, op welke wijze je bent bevallen en of je fysieke of mentale klachten ervaart. En natuurlijk is het mogelijk om jouw kindje mee te nemen.

Waarom Personal Training belangrijk is bij bekkenpijn

Bekkenpijn kan een slopende aandoening zijn die de dagelijkse activiteiten en de kwaliteit van leven ernstig beïnvloedt. Of de bekkenpijn nu wordt veroorzaakt door zwangerschap, bevalling, letsel, of een andere medische aandoening, personal training kan een essentiële rol spelen bij het beheer en de vermindering van deze pijn.

Bij ZON voor Jou krijg je niet alleen Personal Training, maar ook een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Onze trainers zijn experts in het begeleiden van vrouwen door verschillende fasen van hun leven. Kom en ervaar zelf de voordelen van personal training bij ZON voor Jou. Investeren in jezelf is de beste keuze die je kunt maken voor je gezondheid en welzijn.

Ontdek vandaag nog waar waarom onze Personal Training zo goed bij jouw past.

Locatie

Onze Personal Training vindt plaats in het souterrain van Gezondheidscentrum De Zuwe op de Bongerd in Doetinchem of buiten. Onze locatie is makkelijk en veilig bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid door het naastgelegen winkelcentrum De Bongerd. Onze locatie is niet alleen goed te bereiken maar ook bijzonder sfeervol en rustgevend. Wil je liever vanuit huis trainen, dan kan dit. Informeer naar de voorwaarden.

Personal Trainers

Personal Trainers

Nicole en Karin zijn zeer ervaren trainers in diverse workouts en yoga. Beiden zijn gediplomeerd SterkHer trainer, waardoor ze uitgebreide kennis hebben van veilig en effectief trainen voor vrouwen. Ze begrijpen goed wat een vrouwenlichaam nodig heeft en kunnen hier optimaal rekening mee houden tijdens jouw training.