Onze Yoga’s zijn uniek

Onze Yoga’s

Wij bieden verschillende yogastijlen aan, speciaal gericht op het vrouwenlichaam:

Uniek voor Jou

ZON voor Jou is dé specialist in yoga voor alle vrouwen. Aanvullend zit onze expertise op:

Sfeervol genieten op de Huet

Yoga biedt talloze voordelen, vooral voor vrouwen en nu is het ook nog eens lekker dichtbij.  Graag nemen we je mee in de voordelen van Yoga en dat met name onze yoga’s  specifiek voor vrouwen maar ook de voordelen van yin yoga, yoga nidra, poweryoga en zwangerschapsyoga:

Algemeen Voordelen van Yoga:

  • Stressvermindering: Yoga helpt stress te verminderen door ademhalingsoefeningen, meditatie en ontspannende houdingen.
  • Verbeterde Flexibiliteit en Balans: Regelmatige beoefening van yoga verbetert de flexibiliteit en balans, wat blessures voorkomt en de algehele mobiliteit verbetert.
  • Kracht en Spieruithoudingsvermogen: Yogahoudingen versterken spieren en vergroten het uithoudingsvermogen, wat bijdraagt aan een betere lichaamshouding en stabiliteit.

Specifieke Voordelen voor Vrouwen:

  • Hormonale Balans: Yoga helpt hormonen reguleren, wat gunstig is tijdens menstruatie, zwangerschap en menopauze.
  • Bekkengezondheid: Yogahoudingen versterken of ontspannen de bekkenbodem en helpen deze gezond te houden.
  • Emotioneel Welzijn: Yoga vermindert angst en depressie en verbetert de gemoedstoestand door ademhaling en mindfulness.

Voordelen van Verschillende Yogastijlen:

  • Yin Yoga: Helpt bij het ontspannen van diepere spieren en bindweefsel, vermindert stijfheid en verbetert de flexibiliteit.
  • Yoga Nidra: Bevordert diepe ontspanning en meditatie, verlicht stress, verbetert slaap en stimuleert het zelf herstellend vermogen van het lichaam.
  • Poweryoga: Versterkt spieren, verhoogt de hartslag en verbetert de conditie, helpt bij het behouden van een gezond gewicht en verhoogt energie.
  • Zwangerschapsyoga: Verlicht zwangerschap gerelateerde ongemakken, bereidt het lichaam voor op de bevalling en bevordert ontspanning.

Yoga biedt niet alleen deze fysieke voordelen, maar heeft ook een diepgaand effect op het mentale en emotionele welzijn van vrouwen. Verschillende yogastijlen zijn afgestemd op de unieke behoeften en levensfasen van vrouwen, waardoor yoga een waardevolle praktijk is voor het bevorderen van algehele gezondheid en welzijn.

Waarom Yoga bij Zon voor Jou?

Persoonlijke Aandacht:

Onze kleine groepslessen zorgen voor een intieme sfeer en bieden veel persoonlijke aandacht, wij bewaken dit door de inhoud altijd af te stemmen of boekingen voor dat moment.

Deskundige Instructeurs

Onze gediplomeerde docenten hebben uitgebreide ervaring in verschillende yogastijlen en geven al jaren les. Al jaren werken wij samen aan de doorontwikkeling van de beste yoga lessen voor de vrouw, voor iedere fase van haar leven.

Flexibele Lesuren

We bieden de lessen zeven dagen per week aan, zowel ’s ochtends als ’s avonds. Bij ons ben je iedere dag welkom.

Hoogwaardige Materialen

Onze studio is uitgerust met zorgvuldig gekozen, hoogwaardige materialen. Je hoeft geen yoga-attributen mee te nemen, alles is ruimschoots aanwezig. De bolster en meditatie kussens zijn zelfs op maat, met de hand en lokaal voor ons gemaakt, naar onze eigen wensen.

Ontspannende Ruimte

Geniet van een ontspannen omgeving waar je andere vrouwen ontmoet die elkaar motiveren en inspireren en waar je altijd volledig jezelf kan zijn.

Holistische Benadering

Naast de fysieke voordelen richten we ons ook op mentale en emotionele balans, met een holistische aanpak. Wij kijken verder omdat we verder kunnen kijken door de brede kennis die we samen in huis hebben.

Betaalbaar

In onze beleving mag de prijs geen drempel zijn, daarom bieden wij de mogelijkheid om al voor €1,50 per dag je onder te dompelen in een ontspannende yoga. En niks geen jaarcontracten, bij ons is het mogelijk maandelijks op te zeggen. Dit houdt ons als docenten scherp, wij willen onze beloften waar maken en je iedere les weer opnieuw verrassen en inspireren.

Locatie

Onze Yoga’s vinden plaats in het souterrain van Gezondheidscentrum De Zuwe op de Bongerd in Doetinchem. Onze locatie is makkelijk en veilig bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid door het naastgelegen winkelcentrum De Bongerd. Onze locatie is niet alleen goed te bereiken maar ook bijzonder sfeervol en rustgevend.

Studio en Docenten

Onze docenten

Karin, docent voor Yin Yoga, Yoga Nidra en Zwangerschapsyoga en Nicolien docent Power Yoga. De persoonlijke aandacht tijdens de les is waar zij altijd voor staan.

Dankzij de uitgebreide kennis en jarenlange ervaring van Karin en Nicolien kan je altijd rekenen op heerlijk ontspannende of juiste uitdagende les. Geen enkele les is hetzelfde omdat de inhoud van de les altijd afgestemd wordt op de aanmeldingen van dat moment.