Onze diepgaande kennis maakt ons anders

Het draait om jou

Bij Zon Voor Jou draait alles om jou. Wij bieden persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding bij al onze activiteiten. Of je nu kiest voor yoga, workouts of iets anders, onze trainers staan altijd klaar om jou op maat te begeleiden.

 

3.5

De beste keuze

We begrijpen dat het vrouwenlichaam uniek is en daarom bieden wij maatwerk tijdens iedere sessie. Bij Zon Voor Jou ervaar je yoga en workouts met persoonlijke aandacht, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Welkom bij Zon Voor Jou Doetinchem

Dé plek voor vrouwen waar we ons onderscheiden door onze holistische benadering en uitgebreide kennis van het vrouwenlichaam. Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal tijdens yoga, personal training, massage, coaching en bodyscans. We richten ons specifiek op de bekkenbodem, buikspieren en armen & benen tijdens onze lessen.

Waarom kiezen voor Zon Voor Jou?

Onze focus op de bekkenbodem, buikspieren en armen & benen is cruciaal voor vrouwen in elke levensfase. Deze spieren spelen een essentiële rol bij het ondersteunen van de bekkenorganen, het voorkomen van bijvoorbeeld incontinentie en rugpijn. Of je nu zwanger bent, postpartum bent of de menopauze nadert, sterke bekkenbodemspieren helpen iedere vrouw bij het behouden van een goede lichaamshouding en voorkomen gezondheidsproblemen. Lees meer 

Wat Zon Voor Jou onderscheidt:

  • Ervaren instructeurs
  • Persoonlijke aandacht, wij kennen je bij naam kennen en jouw behoeften
  • Betaalbaarheid
  • Flexibele lestijden
  • Bereikbaarheid
  • Unieke lessen die nergens anders zijn
  • Lees meer

Ontdek zelf de voordelen van onze veelzijdige trainingen!

Neem contact met ons op voor meer informatie of een proefles.

Locatie

Onze locatie is Gezondheidscentrum De Zuwe op de Bongerd in Doetinchem. Onze locatie is makkelijk en veilig bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid door het naastgelegen winkelcentrum De Bongerd. Onze locatie is niet alleen goed te bereiken maar ook bijzonder sfeervol en rustgevend.

Team ZON voor jou

Ellen

Nathalie

Nicole

Karin

Nicolien