Overgangsklachten

Misschien ben je momenteel veel moe, heb je veel last buikpijn, lage rugpijn, hou je veel vocht vast, ben je gewoon je zelf niet of heb je hoofdpijn? Zo zijn er nog veel meer ‘klachten’ te benoemen wat erop kan duiden dat je hormonen niet in balans zijn. Het kan zijn dat je slecht slaapt en stemmingswisselingen hebt. Dit is heel erg vervelend en het kan je enorm beperken in je dagelijks leven. Je wil je weer fit en sterk voelen, maar hoe zorg je hiervoor?

De juiste balans in je hormonen

Het is tijd om jouw hormonen weer in balans te brengen! En, wij van ZON voor jou kunnen je daarbij helpen!

Misschien heb je al weleens aan de bel getrokken en kreeg je het advies om even rustig aan te doen. “Je zult wel stress hebben door…” Maar het is meer dan (alleen) stress.  Of ach het is de overgang, “deal with it”. Was je ervan bewust dat met het aanpassen van je leefstijl jij je hormonen meer in balans kan krijgen?

Hoe krijg ik mijn hormonen in balans?

Logisch dat je jezelf afvraagt hoe je je hormonen weer in balans krijgt. Er spelen meerdere factoren een rol. Als je merkt dat je hormonen de baas worden en jouw overgang bijvoorbeeld ook een grote rol speelt, is het tijd om eens te gaan kijken hoe je ervoor kunt zorgen dat je hier beter mee kunt dealen. En, eigenlijk dat jouw klachten zelfs verminderen of verdwijnen! Sommige kwaaltjes kunnen we zeker niet weghalen en die horen er helaas bij… maar we kunnen er samen voor zorgen dat jij je beter voelt!

Wij, van ZON voor jou, kunnen je namelijk verder helpen. Hiervoor hebben we een speciale aanpak ontwikkeld – volledig afgestemd op jouw lichaam en jouw behoeften. Wat extra fijn is, is dat we gewoon bij jou thuis komen. Je mag zelf kiezen of je de sporttrainingen in je tuin wil doen of dat we samen naar een park of bos bij jou in de buurt gaan. Het is ons uitgangspunt dat jij je op je gemak voelt!

Het beste werkt als je kiest voor de gehele aanpak, het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor onderdelen uit het pakket.

Dit pakket houdt het volgende in:

  • Uitgebreide intake van 1,5 uur incl. hormoontest
  • Eerste bodyscan, onderstaand vertellen we je hier alles over
  • Een personal training
  • Eerste coachinggesprek met een plan van aanpak
  • 7x personal trainingsles
  • Tussentijdse coaching
  • Tweede bodyscan
  • Afsluitend coaching gesprek
  • Naslagwerk over voeding en voedingsmiddelen
  • Rapportage en tips

Op deze manier heb je echt een sterk plan van aanpak, waardoor je zelf zult ervaren dat er écht mogelijkheden zijn en je je dus beter gaat voelen.

Kosten van dit pakket

De kosten van dit pakket zijn nu €899,- in plaats van €1048,-. Wanneer dit is afgerond kun je er uiteraard voor kiezen om je aan te sluiten bij de groepslessen die we ook aanbieden! Al onze sportlessen worden in de buitenlucht gegeven, wat ontzettend fijn en gezond is – maar bovenal ook bijdraagt aan een positieve mindset.

Voorafgaand aan de start van dit traject is het belangrijk dat we een uitgebreide bodyscan doen. Op deze manier hebben we namelijk inzichten in je vitaliteit. Wat zijn momenteel je klachten en problemen? Waarover voel jij je goed? We kijken echt naar ontzettend veel punten, waardoor we precies weten hoe je lichaam ‘in elkaar zit’. 😉 Hierdoor weten we welk voedingspatroon en welke beweging het beste bij jou past. Voor iedereen is dit immers weer anders.

De uitkomsten krijg je zelf ook in een digitaal rapport, zodat je het zelf rustig kunt nalezen.

“Al diverse keren was ik bij de huisarts geweest. Zij kon me ook niet echt verder helpen. Steeds minder herkende ik mezelf en werd ik ook geen leuke vrouw en moeder. Op advies van de huisarts kwam ik bij Karin terecht. Eindelijk kreeg ik weer rust in mijn lijf, ik ben haar zo dankbaar. Een echt aanrader “, Diane Morselman-Hagen

Heb je vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op via 06 198 294 42.

ZON voor jou: een team met een missie

Bij ZON voor jou werken we altijd vanuit drie kernwaarden: Zachtheid, Openheid en Nuchterheid. We zijn er voor vrouwen die zwanger willen worden en zwanger zijn, momenteel in de overgang zitten of onlangs zijn bevallen. Jouw doelen staan voorop en daarbij kijken we altijd naar jouw grenzen en mogelijkheden. We kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!

Sporten in de buitenlucht

Zoals we al hebben vermeld kun je altijd bij ons komen sporten tijdens de groepslessen. Dit zijn verschillende lessen die afgestemd zijn op vrouwen. We kijken naar elke levensfase van de vrouw. Zo houden we met iedereen rekening en weten we zeker dat het voor elke vrouw mogelijk is om bij ons een sportles te volgen! Of dit nou een yogales of een workout is. Sporten en buiten zijn draagt direct bij aan het verbeteren van jouw hormoonhuishouding. Je zult snel merken dat je kracht toeneemt, je mindset verandert en je hormonen in balans komen. Zo kijken we naar oefeningen waarmee je je bekken sterker maakt om kwaaltjes die regelmatig ontstaan na je 40e. We werken er samen aan om dit te verminderen of zelfs te laten verdwijnen! Samen worden we sterker!

Benieuwd naar onze lessen? Lijkt het je leuk om met andere dames heerlijk buiten te sporten? Nuchter, open en altijd vol humor! Meld je dan aan voor een gratis proefles. We bieden sportlessen aan op meerdere locaties in Doetinchem.