Een bijzonder mooi verhaal hoe onze samenwerking begon…

 

Ruim 3 jaar geleden kwam ik Anneke tegen op een netwerkevent voor vrouwen in de Achterhoek. Het was een heerlijke avond in een prachtige omgeving. Wij kwamen tijdens het diner naast elkaar te zitten. Nadat Anneke zich voorstelde, reageerde ik enthousiast … ” OOO dan ben ik al ruim 20 jaar klant bij jou”.

 

Anneke heeft een super team naast zich staan, ik ben een meer dan tevreden klant van haar kantoor in Eibergen. Een prachtig voorbeeld van zeer goed management, Anneke heeft blijkbaar een team waarop zij volledig kan vertrouwen die haar klant volledig naar tevredenheid bediend. En dan hoef niet iedere klant persoonlijk te kennen.

 

Op die mooie avond vertelde @Anneke mij dat zij een andere weg ging inslaan en wist mij te boeien. Wij hielden de afgelopen jaren zijdelings contact. Dit jaar vonden wij het toch eens tijd om te onderzoeken of wij elkaar kunnen versterken bij opdrachten. Al snel werden we allebei enthousiast. Annekes specialisme is de #Me4all talentscan en als vanzelfsprekend maakte ik deze ook. Hieruit bleek dat we nog beter bij elkaar passen dan van tevoren gedacht.

 

We besloten te gaan samenwerken en zijn inmiddels druk bezig met de ontwikkeling van ons gezamenlijke dienstverlening. We ondersteunen bedrijven en medewerkers om helder te krijgen: vervult de medewerker de rol die bij haar of hem past en welke invloed heeft dit op zijn of haar vitaliteit?

Samen gaan we ons sterk maken voor het werkgeluk en de vitaliteit voor bedrijven in onze regio, De Achterhoek. Wij passen het beste bij organisaties die de medewerker centraal hebben staan of geloven dat werkgeluk en vitaliteit samengaan. Binnenkort horen jullie meer van ons. Vitale groet Anneke en Karin

Menu