Zon voor jou en NONA maken de vrouw sterker

 

Vanaf januari 2023 gaan Zon voor jou en NONA hand in hand door samen te werken aan de beste zorg voor jou als vrouw. NONA is een verloskundigenpraktijk en levert graag kwaliteit en heeft goede banden met gynaecologen, verloskundigen en kinderartsen uit het Slingeland ziekenhuis. Zon voor jou vult dit aan met haar expertise over beweging, sport en coaching voor de zwangere, bevallen en 40+ vrouw. Wekelijks verzorgt Zon voor jou lessen voor zwangere vrouwen bij NONA op locatie. Maandelijks levert ze een actieve bijdrage over het belang van sport tijdens de Centering Pregnancy, een van de vormen van zorg die NONA aanbiedt.

Zon voor jou is ontstaan vanuit de drijfveer om jou als vrouw in je kracht te zetten. De sportlessen, coaching en expertise in de levensfases van jou als vrouw zorgen ervoor dat je dit niet alleen voelt, maar je dit ook gaat geloven en gaat zijn. Dit vinden wij belangrijk. Wij geloven in krachtige vrouwen die eigenaarschap tonen en durven te laten zien waar ze voor staan. Uit onderzoek weten we ook dat wanneer je actief sport in de zwangerschap, dit een positief effect heeft op jouw bevalling en herstel.

Maar we geloven in meer. Door meer verbinding met elkaar weten we wat jouw lichaam nodig heeft en waar jouw behoeften liggen. Door meer samenwerkingen aan te gaan kunnen we je beter voorzien van de juiste informatie. We staan altijd open voor leuke samenwerkingen die de vrouw kan versterken en door multidisciplinair samen te werken kunnen we meer vrouwen in hun kracht zetten. Ben of ken jij iemand die ons team kan aanvullen en versterken? Laten we verbinden, neem contact op per mail (info@zonvoorjou.com) of telefoon (06 1982 9442). Samen kunnen we meer.