Outdoor Sportschool

Geniet van deze nieuwe vorm van sporten in Doetinchem, “de sportschool voor de vrouw in Doetinchem”, eigenlijk kan je ons zien als een outdoor sportschool voor de vrouw in Doetinchem.

Waarom wij kozen voor ons concept outdoor en waarom speciaal voor vrouwen? 

Als vrouw wil jij natuurlijk fit blijven maar waar en hoe? Tjaa wat zijn dan je opties? Zelf aan de slag of naar een sportschool. Maar ja welke en is dat het eigenlijk nog wel? In elke levensfase van de vrouw hebben we rekening te houden met wat we op dat moment fysiek aan kunnen, of we nu herstellen van een bevalling, in welke periode wij van onze maandelijkse cyclus zitten of langzaam naar de overgang toe bewegen, erin zitten of het achter ons hebben liggen.

Je lichaam verandert door de hormonen om de paar jaar.  Onze bekken, bekkenbodem en heupen hebben nu eenmaal speciale aandacht nodig. Niet alleen tijdens en direct na de zwangerschap maar ook op latere momenten in ons leven. Dus tijdens deze lessen blijft er veel aandacht voor het vrouwenlichaam. We kijken wat jij aankan maar proberen samen wel de lat hoger te leggen.

Er zijn momenten dat je meer behoefte hebt aan flow gedreven sport, gegeven door een trainsters die niet alleen begrijpen dat het vrouwenlichaam niet iedere week dezelfde trainingsbehoefte heeft. Die begrijpen dat het soms er even wat minder in zit. Daarom is er nu ZON voor jou.

Vanuit ZON voor jou werken wij vanuit de kernwaarden:

Zachtheid, Openheid en Nuchterheid en werken wij zowel voor consumenten als voor bedrijven.

Voor de consumenten hebben wij

  • Outdoor sport voor de vrouw zowel in groepslessen als personal training
  • Outdoor lessen voor moeder en baby/kind samen
  • Coaching op het gebied van hormonen
  • Bodyscan om jouw totale vitaliteit in beeld te krijgen

Voor bedrijven geven wij:

  • Vitaliteitstrainingen
  • Coaching on the job

Inmiddels werken wij met 4 vaste en 1 flexibele trainsters. We zijn allen moeder en staan nog volop in het leven. Wij hebben met dezelfde bijltjes te hakken of al gehakt. We geven les vanuit ons hart, onze passie en enthousiasme met allemaal de gedrevenheid om de vrouw, met als doel jou in je eigen kracht te zetten.

Daarnaast maken wij aanvullend graag gebruik van de kracht van de natuur en daarom hebben wij er als concept ook bewust voor gekozen dat al onze lessen buiten zijn. Of jij nu alleen komt sporten of samen met je baby of kind.

Recensies
Menu