WOMAN FIT VOOR JOUW NIEUWE FASE 

Als vrouw wil jij natuurlijk fit blijven maar waar en hoe? Tjaaa wat zijn dan je opties? Zelf aan de slag gaan of naar een sportschool? Maar ja naar welke en is dat het eigenlijk nog wel voor jou? Daarom zijn er nu de Woman Fit outdoor lessen.

Want in elke levensfase van de vrouw hebben we  rekening te houden met wat we om dat moment fysiek aan kunnen, of we nu herstellen van een bevalling, last hebben van onze maandelijkse cyclus of langzaam naar de overgang toe bewegen, erin zitten of het achter ons hebben liggen. Je lichaam verandert iedere paar jaar en in iedere veranderende levensfase is er een andere trainingsbehoefte. Je kan ieder moment instappen of overstappen na jouw back in shape lessen. Volg jij binnenkort?

OUTDOOR SPORT VOOR DE VROUW

Poweryoga om niet alleen je lichaam in balans te krijgen maar ook je geest

Intensiviteit

Je lijf in balans door je kracht, conditie en stabiliteit te vergroten

Intensiviteit

In de buitenlucht meer spiermassa opbouwen en gericht trainen op de buik

Intensiviteit

Breng je hormonen in balans met een bodyscan of kies voor coaching

Intensiviteit

UNIEKE OUTDOOR GROEPSLESSEN VOOR DE VROUW

Power Yoga

Combineer de voordelen van yoga met het opzoeken van de uitdaging. In onze Poweryoga les gaan wij de uitdaging met jou aan. Onze speciaal ontwikkelde les voor de vrouw draagt bij aan innerlijke rust en biedt zeker een aantal lichamelijke voordelen. Door yoga vergroot jij je spieren, ze worden flexibeler en sterker. Je houding concentratie, doorbloeding en ademhaling verbeteren.

Het mooie van yoga is dat het je helpt bewuster te worden van je lichaam, en de natuur helpt je daar een handje bij. Ervaar jij nog een drempel met buitensporten, kom het eens proberen Power yoga tussen de zingende vogels en het groen. Daarna wil je niet meer anders.

Kom een gratis proefles volgen.

Power/Relax

In deze afwisselende, door ons ontwikkelde, buiten les is het zeer goed mogelijk om mee te sporten op jouw eigen niveau en binnen jouw grenzen. Kan of wil je wat minder deze les, dan kan je dit goed reguleren, natuurlijk onder begeleiding van een deskundige trainer. Nadat je de eerste helft aan je conditie gewerkt hebt, is tweede helft door yoga/pilatus een fijne en ontspannende afsluiting van de les.

De hele les gebruik je jouw eigen spierkracht en zetten wij sportmaterialen in als de zandbuis van Xco of toestellen. Stabiliteit is voor vrouwen, in elke fase van hun leven, enorm belangrijk. We combineren in deze les het beste van twee werelden: opbouw en ontspanning. Wil jij jouw power komen ervaren en versterken én ook lekker ontspannen? Meld je dan aan voor een gratis proefles.

Power/Relax

In deze afwisselende, door ons ontwikkelde, buiten les is het zeer goed mogelijk om mee te sporten op jouw eigen niveau en binnen jouw grenzen. Kan of wil je wat minder deze les, dan kan je dit goed reguleren, natuurlijk onder begeleiding van een deskundige trainer. Nadat je 30 minuten aan je conditie gewerkt hebt, is 30 minuten yoga een fijne en ontspannende tweede helft en afsluiting van de les.

De hele les gebruik je jouw eigen spierkracht en zetten wij geen sportmaterialen in. Stabiliteit is voor vrouwen, in elke fase van hun leven, enorm belangrijk. We combineren in deze les het beste van twee werelden: opbouw en ontspanning. Wil jij jouw power komen ervaren en versterken én ook lekker ontspannen? Meld je dan aan voor een gratis proefles.

Workout

Tijdens onze workout staat de zorg voor jouw lichaam voorop. We werken gericht aan het verbeteren van jouw conditie, jouw spierkracht en stabiliteit. Aangevuld met oefeningen waarmee we jouw bekken sterker maken om kwaaltjes die vaak na je 40e ontstaan weer te verminderen of zelfs laten verdwijnen.

Wil je komen ervaren hoe het is om met andere dames lekker nuchter, open en vol humor, te sporten? Meld je aan voor een gratis proefles op verschillende locaties in Doetinchem binnen of buiten.

Individuele begeleiding

Het is echt mogelijk om eerst bij jezelf onder de motorkap te kijken om te weten waar je zowel lichamelijk als mentaal staat. Uniek in Nederland is onze bodyscan.

Met het doormeten van meer dan 200 parameters maken wij voor jou een uitgebreid rapport. Je krijgt inzicht in, onder andere, je lichaamssamenstelling, rug, doorbloeding, voedingspatroon, energieniveau en stress.

Ook kan je kiezen voor coaching of personal training als je zelf weer de regie wilt krijgen over je leven en lichaam, in plaats van jouw hormonen.

Recensies

GRATIS PROEFLES

Ervaar snel zelf hoe jij je hormonen weer in balans brengt en boek een gratis proefles.

KARINS EXPERTISE

Op mijn 17e begonnen, toen nog onbekende, hormoonproblemen een rol te spelen in mijn leven. Pas tien jaar later werd de oorzaak bekend. Mijn hormonen hebben jarenlang, zowel mentaal als fysiek, ongewild de regie over mijn leven gehad. Ik ken dus het gevoel.

Ik besloot me er niet bij neer te leggen en ging studeren. Ik volgde opleidingen op het gebied van voeding, sport, hormonen, overgang en vitaliteit.

Ik zet nu mijn expertise in voor bedrijven, maar ook voor de vrouw in Doetinchem. Hierin zoek ik de verbinding met andere zorgverleners en specialisten in Doetinchem.