Workouts speciaal voor vrouwen

Unieke Workouts

Bij ZON voor Jou begrijpen we dat het vrouwenlichaam uniek is en daarom maatwerk tijdens de workouts vereist zijn. Onze workouts zijn speciaal afgestemd op de trainingsbehoeften voor vrouwen. Als ervaren trainers bieden we deskundige begeleiding aan om je sterker en fitter te maken.

Uniek voor Jou

Onze workouts:

  • Stronger Workout
  • Moeder Kind Workout
  • Cardio Workout
  • XCO Walk
  • Aero Mic Workout

Workout voor Vrouwen bij Zon Voor Jou Doetinchem

Welkom bij onze energieke en effectieve workouts, speciaal ontworpen voor vrouwen die kracht, conditie en welzijn willen verbeteren. Onze ervaren en gedreven docenten zorgen voor leuke, gezellige en goede workouts die je zowel binnen als buiten kunt volgen. Lees verder om te ontdekken wat onze krachttrainingen voor jou kunnen betekenen!

Krachttraining en Conditie

Onze krachttrainingen zijn ideaal voor vrouwen die hun lichaam willen versterken en hun algehele conditie willen verbeteren. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, onze trainingen zijn op maat gemaakt en bieden voor iedere vrouw een uitdaging. Lees meer.

Locatie

Onze workouts vinden plaats buiten voor en in het souterrain van Gezondheidscentrum De Zuwe op de Bongerd in Doetinchem. Onze locatie is makkelijk en veilig bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid door het naastgelegen winkelcentrum De Bongerd. Onze locatie is niet alleen goed te bereiken maar ook bijzonder sfeervol en rustgevend.

Trainers voor onze workouts

Ellen

Nathalie

Nicole

Karin