Onze Yin Yoga is volledig gericht op het vrouwenlichaam

Yin Yoga

Yin yoga is een langzame, meditatieve yogavorm die bindweefsel uitrekt en flexibiliteit en ontspanning bevordert. Het is vooral gunstig voor vrouwen door de specifieke voordelen zoals verbeterde flexibiliteit, stressvermindering en hormonale balans.

Uniek voor jou

ZON voor jou is uniek als het gaat om Yin Yoga in Doetinchem. In onze sfeervolle studio is er Yin Yoga vrouwen in alle levensfasen, inclusief zwangere vrouwen, postpartum moeders, vrouwen in de overgang, en zij die bekkenpijn of een burn-out ervaren.

Yin Yoga bij Zon voor Jou in Doetinchem

Bij ZON voor jou maken we yin yoga toegankelijk en aantrekkelijk voor vrouwen van alle niveaus en leeftijden. Je hebt geen ervaring nodig, hoeft niet lenig te zijn en het vereist geen grote inspanning. Yin yoga vormt de perfecte tegenhanger van yang-stijlen zoals dynamische yoga of krachttraining. Het komt het beste tot zijn recht in de ochtend om de dag rustig te beginnen, of voor het slapengaan om het lichaam en de geest te ontspannen. Daarom staan deze momenten prominent in onze agenda bij ZON voor jou. Lees meer

Deze populaire yogavorm bij ZON voor jou is beschikbaar 6 dagen per week, met maar liefst 7 lesmomenten verspreid over de week. Of je nu nieuw bent in de wereld van yoga of al ervaren bent, yin yoga bij ZON voor jou biedt een ruimte waar je kunt ontspannen, herstellen en jezelf kunt verbinden met jezelf en met andere. Lees meer

 • Voordelen van Yin Yoga voor vrouwen

  1. Flexibiliteit en Mobiliteit
  2. Stressvermindering
  3. Hormoonbalans
  4. Gezondheid van Bekkenbodem
  5. Verbinding met Innerlijke Rust

Waarom Yin Yoga bij Zon voor Jou?

 • Persoonlijke Aandacht
 • Deskundige Instructeurs
 • Maar ook, een prachtige en goed bereikbare locatie op de Bongerd, in de wijk de Huet in Doetinchem.

Kom en ontdek Yin Yoga

Ben je klaar om de kalmerende en helende effecten van Yin Yoga te ervaren? Bezoek ons bij Zon voor Jou in Doetinchem en ontdek hoe onze studio je kan helpen om balans en sereniteit in je leven te brengen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden voor een proefles. Voel de rust, herstel je lichaam en vind je innerlijke balans met Yin Yoga bij Zon voor Jou.

Locatie

Onze Yoga’s vinden plaats in het souterrain van Gezondheidscentrum De Zuwe op de Bongerd in Doetinchem. Onze locatie is makkelijk en veilig bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid door het naastgelegen winkelcentrum De Bongerd. Onze locatie is niet alleen goed te bereiken maar ook bijzonder sfeervol en rustgevend.

Studio en Docent

Onze docenten

Karin, Yin Yoga docent en de eigenaar van ZON voor Jou, combineert haar jarenlange ervaring als Sterkher docent, vitaliteitscoach en masseur met Yin Yoga. De persoonlijke aandacht tijdens de les is waar zij altijd voor gaat.

Dankzij haar uitgebreide kennis en jarenlange ervaring met het werken met een vrouwenlichaam biedt ze effectieve en ondersteunende Yin Yoga lessen. Karin richt zich op het bevorderen van welzijn en herstel in iedere levensfases van vrouwen. Karin heeft de Yin Yoga lessen bij ZON voor jou naar een hoger niveau binnen de YIN yoga getild en Nathalie heeft naast de juiste bevoegdheid ook veel interne scholing bij ZON voor jou en Karin gevolgd.