Coaching voeding en leefstijl tijdens de zwangerschap

Coaching

Wij kunnen ons voorstellen dat jij je onzeker voelt in de zwangerschap als het gaat om voeding en of leefstijl. Krijg jij voldoende voedingsstoffen voor jullie allebei binnen? Wat is de invloed van jouw leestijl en levenskeuze op de ontwikkeling en groei van je baby. Wat is de invloed van externe factoren zoals luchtvervuiling, stress of ons werk. Wanneer je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding als het gaat om zo optimaal mogelijk te eten tijdens de zwangerschap of als je ermee worstelt dat je te veel aankomt. Kies dan voor onze coaching en persoonlijke begeleiding hierin.

Onze coach

Onze coach Karin is een specialist als het gaat om het zo optimaal eten en leven tijdens de zwangerschap. Zij is al jarenlang leefstijl en voedingscoach en hormoonspecialist. Zij heeft naast een zeer ruime ervaring van ruim 10 jaar en ook heel veel specialistische opleidingen gevolgd om jou zo optimaal mogelijk te begeleiden tijdens de zwangerschap. Haar ruime ervaring als coach en trainer maakt dat zij ook voor jou optimaal kan ondersteunen. Coaching is in de praktijkruimte op de Bongerd op de Huet in Doetinchem of online.

Coaching tijdens de zwangerschap

Omdat het niet 1 hormoon is die het lichaam verstoord maar alles met elkaar samenhangt, kijken we samen naar het geheel tijdens de coaching.

  1. Leefstijl
  2. Voeding
  3. Voedingsstoffen en vitamines

De coaching kan je goed combineren met personal training.

Locaties

De lessen bieden wij zowel binnen als buiten aan. Binnen vinden de lessen plaats in het ZON voor jou gezondheidscentrum en buiten op Natuurpark de Greephorst. In de agenda worden de verschillende locaties per les genoemd.

Coaching voor voeding en leefstijl tijdens de zwangerschap

Karin

Coach en trainer