Coaching voeding en leefstijl tijdens de zwangerschap

Coaching

Wij kunnen ons voorstellen dat jij je onzeker voelt in de zwangerschap als het gaat om voeding en of leefstijl. We begrijpen dat je je misschien onzeker voelt over de vele onderwerpen die op je af komen in je zwangerschap. Krijg jij voldoende voedingsstoffen voor jullie allebei binnen? Wat is de invloed van jouw leestijl en levenskeuze op de ontwikkeling en groei van je baby. Wat is de invloed van externe factoren zoals luchtvervuiling, stress of ons werk.

Met onze gespecialiseerde kennis kunnen we je begeleiden bij het beantwoorden van deze vragen, of je nu slechts eenmalig advies nodig hebt of langdurige ondersteuning zoekt. Onze coaching is ook naadloos te combineren met personal training. Wij helpen jou je zelfverzekerd en gezond te voelen in je eigen lichaam.

Onze coach

Onze coach, Karin, en ook moeder, is een ware specialist als het aankomt op het optimaliseren van voeding en levensstijl tijdens de zwangerschap. Met meer dan 10 jaar ervaring als leefstijl- en voedingscoach en als specialist op het gebied van hormonen, beschikt zij over een schat aan kennis en expertise. Karin heeft gedurende haar carrière ook talloze specialistische opleidingen gevolgd om jou optimaal te kunnen begeleiden na de bevalling.

Haar ruime ervaring als coach en trainer stelt haar in staat om jou op de best mogelijke manier te ondersteunen. Of je nu persoonlijke begeleiding in onze praktijkruimte op de Bongerd op de Huet in Doetinchem verkiest, of de voorkeur geeft aan online coaching, Karin staat klaar om je te helpen. Met haar deskundigheid en toewijding kun je rekenen op effectieve begeleiding tijdens je zwangerschap.

Coaching tijdens de zwangerschap

Omdat het niet 1 hormoon is die het lichaam verstoord maar alles met elkaar samenhangt, kijken we samen naar het geheel tijdens de coaching. Onze benadering gaat verder dan de individuele hormonen, omdat het hele hormonale systeem met elkaar samenhangt.

  • Leefstijl
  • Voeding
  • Voedingsstoffen en vitamines
  • De coaching kan je goed combineren met personal training.

Onze coaching is afgestemd op jouw specifieke behoeften en situatie en daarnaast bieden we speciale workouts en yoga- oefeningen aan die gericht zijn om jou fit door de zwangerschap en bevalling heen te leiden.

Locaties

De coaching bieden wij binnen aan op de eigen locatie van ZON voor jou, in het Gezondheidscentrum de Zuwe, op de Bongerd in de wijk de Huet in Doetinchem. Houd onze agenda in de gaten waar de verschillende locaties per les vermeld worden.

Coaching voor voeding en leefstijl tijdens de zwangerschap

Karin

Coach en trainer