Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage is een heerlijke manier om te ontspannen tijdens de zwangerschap

Zwangerschapsmassage is geen luxe!

Een zwangerschapsmassage ontspant niet alleen, maar heeft ook meerdere voordelen. Tijdens je zwangerschap is je lichaam continu aan het werk. Je hele lichaam moet werken om ruimte te maken voor je baby dat hij of zij zich kan ontwikkelen. Ondanks dat het vrouwelijk lichaam er voor gemaakt is, is en blijft het wel een redelijke belasting. Door het extra gewicht van je buik moeten je rug- en beenspieren harder werken, dit is ook een reden waarom er wordt geadviseerd om tijdens de zwangerschap het rustig aan te doen. Niet voor iedereen is dit mogelijk of gunt zichzelf die extra rust.

Een zwangerschapsmassage kan je helpen bij het opladen en ontspannen. Tijdens een massage maak je het stofje oxytocine aan, dit is het hormoon dat een tevreden, fijn gevoel geeft. Ook helpt oxytocine mooi bij het herstel van je lichaam. Daarnaast verbetert een massage tijdens zwangerschap de bloedsomloop naar al je organen en zo ook naar de placenta.

Door de verbouwing van onze massage ruimte is het niet mogelijk tot januari 2024 een massage te reserveren.

Voordelen van een zwangerschapsmassage bij ZON voor jou Doetinchem

  • Verminderd en verlicht rugklachten, beenkramp en bekkenpijn.
  • Het helpt je te ontspannen. Hoofd en lichaam komen tot rust.
  • Verminderd stress en verbetert de aanmaak van gelukshormonen
  • Verbetert je kwaliteit van slaap
  • Ondersteunt het herstel en het gezonde functioneren van je lichaam. Zodra je hartslag tot rust komt en je ademhaling dieper wordt, verbetert de bloedcirculatie, waardoor er meer zuurstofrijk bloed naar zowel je organen als je baby stroomt.
  • Je lichaam en brein leert je makkelijker te ontspannen, dit kan je ook helpen tijdens de bevalling
  • De baby profiteert mee van alle voordelen van een massage

Locaties

Onze massage voor in de zwangerschap is op onze binnen locatie van ZON voor jou gezondheidscentrum op De Bongerd in de wijk de Huet in Doetinchem.

Voor de deur kan je veilig en gratis parkeren. Vanaf Station de Huet is het 5 minuten lopen.

Masseur

Karin

Masseur